Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μελισσανίδης: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα...»

Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις από τη μεγάλη συνάντηση

27 Μαρτίου 2023 15:52
Μελισσανίδης: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα...»
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε όρεξη... να πει πολλά, καθώς αποχώρησε από τη συνάντηση των «6» στην ΕΠΟ χωρίς να κάνει επί της ουσίας δηλώσεις.

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων της ΕΠΟ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει αποχωρήσει πρώτος στέλνοντας νωρίτερα μήνυμα.

«Δεν έχουμε να πούμε τίποτα», είπε αποχωρώντας από την Ομοσπονδία, χωρίς να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη των «6» με τον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Φωτιά στο ιδιωτικό του αεροπλάνο - Φλεγόμενο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιράκ

Από θαύμα γλίτωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο πήρε φωτιά και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο βόρειο Ιράκ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες (24/2) το βραδύ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι. «Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια με άλλα πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΟΠΑΠ Arena

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share