Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μετά το ατύχημα του Μίκαελ: «Σε φυλακή για 10 χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ…»

Η τραγική ιστορία της συζύγου του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή

23 Μαρτίου 2023 13:31
Μετά το ατύχημα του Μίκαελ: «Σε φυλακή για 10 χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δράμα που περνά η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και ειδικότερα η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θέλησε να περιγράψει ο Eddie Jordan.

Στα όσα βιώνει η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και ειδικότερα η σύζυγός του τα τελευταία 10 χρόνια αναφέρθηκε με δηλώσεις του E. Jordan, ο άνθρωπος που επί της ουσίας εξασφάλισε στον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή μία θέση στον κόσμο της Formula 1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Eddie Jordan στον βρετανικό Τύπο, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula 1 στάθηκε στο δράμα που ζει η Corinna Schumacher από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, παρομοιάζοντας τα όσα βιώνει η γυναίκα του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή με φυλακή.

«Αυτή είναι η πιο φρικτή κατάσταση για τον Mick και την Corinna. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια τώρα και η Corinna δεν μπορεί να πάει σε ένα πάρτι, για ένα μεσημεριανό γεύμα, είναι σαν φυλακισμένη γιατί όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Michael, κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν το χρειάζεται», δήλωσε ο E. Jordan.

Μάλιστα ο Βρετανός μίλησε και για την απόφαση της Corinna Schumacher να μειώσει στο ελάχιστο την επαφή του Michael με τον έξω κόσμο σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, στερώντας και από τον ίδιο τη δυνατότητα να βλέπει τον Γερμανό.

Μετά το ατύχημα του Μίκαελ: «Σε φυλακή για 10 χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ…»

«Έκανα μια προσπάθεια να δω τον Michael τις πρώτες μέρες και η Corinna αρνήθηκε, και δικαίως επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι ήθελαν να τον δουν εκείνη την περίοδο».

«Ο Jean Todt είχε το προνόμιο να τον βλέπει λόγω του πόσο δεμένοι ήταν από την εποχή τους μαζί στη Ferrari, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό».

«Δεν μπόρεσα να δω τον Michael και μου είπαν «Σε αγαπάμε Έντι και γνωριζόμαστε πολύ καιρό, αλλά χρειάζεται να προστατεύσουμε τον Michael», συμπλήρωσε ο E. Jordan ο οποίος στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική στην απόφαση της οικογένειας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή να απομονωθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι στις προσπάθειες που καταβάλλει η Corinna Schumacher από την ημέρα του ατυχήματος μέχρι και σήμερα είχε αναφερθεί και ο J. Todt, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς τη συμβολή της γυναίκας του, πιθανότατα ο Μίκαελ Σουμάχερ να μην ήταν ζωντανός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share