Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γκολάρα του αιώνα: Τερματοφύλακας σκόραρε από τα 101 μέτρα κι έσπασε το ρεκόρ Γκίνες!

Αδιανόητη στιγμή που γράφεται στα ποδοσφαιρικά χρονικά!

22 Μαρτίου 2023 23:32
Η γκολάρα του αιώνα: Τερματοφύλακας σκόραρε από τα 101 μέτρα κι έσπασε το ρεκόρ Γκίνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο γκολ πανηγυρίστηκε στο πρωτάθλημα Χιλής, όπου τερματοφύλακας κατάφερε να σκοράρει από τα 101 μέτρα και να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, την ίδια στιγμή που στην χώρα μας ήρθε μια μεγάλη διάκριση.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας Leandro Requena σημείωσε ένα από τα πιο εξωπραγματικά γκολ που είναι πιθανό να δείτε ποτέ κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας του Cobresal με 3-1 επί της Colo-Colo στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Χιλής.

Με την ομάδα του να προηγείται ήδη με 2-0 στο 77ο λεπτό, ο Requena προχώρησε σε κάτι που αρχικά έμοιαζε με μία φιλόδοξη προσπάθεια για γκολ.

Η αδιανόητη γκολάρα που έσπασε τα κοντέρ

Ωστόσο, με τον τερματοφύλακα της Colo-Colo, Brayan Cortes, να βρίσκεται αρκετά έξω από την περιοχή του πέναλτι, η μπάλα αναπήδησε πάνω από το κεφάλι του και κατευθύνθηκε προς το τέρμα.

Για να μεγαλώσει την αμηχανία του, ο Cortes σκόνταψε καθώς προσπαθούσε μάταια να κυνηγήσει τη μπάλα καθώς αυτή περνούσε τη γραμμή.

Σύμφωνα με το TNT Sports Chile, το γκολ σημειώθηκε από απόσταση 101 μέτρων, το οποίο, αν επικυρωθεί από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, θα σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε απόσταση γκολ στην ιστορία.

Το σημερινό ρεκόρ είναι 96,01 μέτρα, το οποίο έχει σημειωθεί από τον Τομ Κινγκ το 2021 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ της Νιούπορτ Κάουντι και της Τσέλτεναμ Τάουν στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας.

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι διασταυρώσεις στους «4»

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στη Νιόν για τα προημιτελικά του Champions League, από την οποία προέκυψε και το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Από τις μονομαχίες των "8" ξεχωρίζει αυτή της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους "4" με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ - Τσέλσι.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο "Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Μόντριτς με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Ρεάλ - Τσέλσι
  • Ίντερ - Μπενφίκα
  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν
  • Μίλαν - Νάπολι

Τα πιθανά ζευγάρια στον ημιτελικό

  • Μίλαν / Νάπολι - Ίντερ / Μπενφίκα
  • Ρεάλ / Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι / Μπάγερν
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share