Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δραματικές στιγμές για τη σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ: «Ζει σαν φυλακισμένη...»

Η δύσκολη ζωή που διάλεξε με το να είναι στο πλευρό του

22 Μαρτίου 2023 22:56
Δραματικές στιγμές για τη σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ: «Ζει σαν φυλακισμένη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται σε μια κατάσταση, που διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό, με ορισμένους πάντως να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τον ίδιο ή την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τον Έντι Τζόρνταν, διευθυντή της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκε ο Μάικλ Σουμάχερ στην Φόρμουλα 1 (Jordan), η σύζυγος του Γερμανού θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Κορίνα, ζει «σαν φυλακισμένη» αποφεύγοντας τα γεύματα και τα πάρτι για να κρατήσει μυστική την κατάστασή του, μετά το ατύχημα στο σκι πριν από 10 χρόνια.

Ο Γερμανός οδηγός υπέστη ατύχημα το 2013 και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2014, μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στην λίμνη της Γενεύης, όπου μέχρι και σήμερα μια ομάδα ιατρικού προσωπικού υποστηρίζει την σύζυγό του για την φροντίδα του.

Η καθημερινότητα της Κορίνα δίπλα στον Μίκαελ

Ο Τζόρνταν, αποκάλυψε πέρυσι πως τα σχέδιά του να επισκεφθεί τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 είχαν διαψευστεί από την οικογένεια του Σουμάχερ.

«Αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση για τον Μικ (γιο του Μάικλ, τρίτος οδηγός στην Mercedes στην φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1) και την Κορίνα.

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και η Κορίνα δεν μπορεί να πάει σε ένα γεύμα, σε ένα πάρτι, οπουδήποτε. Ξέρει ότι όλοι θα την ρωτήσουν για την κατάσταση του Μάικλ και είναι σαν φυλακισμένη λόγω αυτού, επειδή δεν θέλει να της το υπενθυμίζουν αυτό κάθε λεπτό».

Ο ίδιος ο Σουμάχερ είχε περιγράψει στο παρελθόν την σύζυγό του ως τον «φύλακα άγγελό» του, ο οποίος είχε αναλάβει τον πλήρη έλεγχο για να αποτρέψει τον κάθε θόρυβο γύρω από το όνομά του.

Σάλος με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Φίλος του τον έβγαλε φωτογραφία κατάκοιτο - Το υπέρογκο ποσό που ζητούσε

Ο θρύλος της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ από το 2013 έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Άλπεις, βρίσκεται στο πλάι της οικογένειάς του υπό άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, ένας φίλος του προκάλεσε σάλο, όταν τον φωτογράφισε κατάκοιτο και έπειτα ζητούσε ένα υπέρογκο ποσό.

Το στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχει ζητήσει αναρίθμητες φορές να σεβαστεί το κοινό και οι δημοσιογράφοι την κατάσταση της υγείας του πρώην αθλητή, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται ελάχιστα στο περιβάλλον. Γενικά, οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατάστασή του κυκλοφορούν «με το σταγονόμετρο», καθώς η σύζυγος και τα παιδιά του δεν θέλουν να δημοσιευτεί τίποτα σχετικά με τον 54χρονο.

Μάλιστα, το 2016 έδωσαν τεράστια «μάχη» για να θάψουν φωτογραφίες του θρύλου της Formula 1 που διέρρευσαν από έναν φίλο του, τρία χρόνια μετά το ατύχημά του.

Μίκαελ Σουμάχερ κατάκοιτος

Το στενό πρόσωπο από τον κύκλο του Γερμανού είχε επισκεφτεί το σπίτι τους ώστε να τον δει και φαίνεται να τράβηξε κρυφά φωτογραφίες του, τις οποίες κατάφερε να βγάλει έξω από την οικεία του στην λίμνη της Γενεύης χωρίς να το καταλάβει η οικογένεια.

Ύστερα, προσπάθησε να τις πουλήσει στον Τύπο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, συγκεκριμένα για 1 εκατομμύριο λίρες. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο «Σούμι» ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Το μεγάλο ευρωπαϊκό ειδησεογραφικό μέσο το οποίο πρώτο πλησίασε ο άνθρωπος που είχε τη φωτογραφία του Schumacher κλινήρη, αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του επικαλούμενο το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Υποστήριξαν ότι έγινε η πρόταση αλλά ποτέ δεν είδαν ούτε οι ίδιοι τις φωτογραφίες του Michael Schumacher κατάκοιτου. Οι Γερμανοί εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι «ένα άγνωστο πρόσωπο» είχε τραβήξει στιγμιότυπα και τα πρόσφερε για «υψηλά χρηματικά ποσά». Χαρακτήρισαν την πράξη ως «παραβίαση του προσωπικού εύρους της ζωής του» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share