Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Με βαθμό...ελπίδας έφυγαν οι Βοιωτοί!

Μάχη για τη σωτηρία

18 Μαρτίου 2023 19:41
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Με βαθμό...ελπίδας έφυγαν οι Βοιωτοί!
(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική των playouts, με τους Βοιωτούς να παίρνουν πολύτιμο πόντο στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Ο Νίκας άνοιξε το σκορ (48'), ισοφάρισε ο Μπάκιτς (73').

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός είχε κατατροπώσει τον Λεβαδειακό με 6-0!

Το ματς

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και τις περισσότερες στιγμές στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι Κρητικοί είχαν την κυκλοφορία, όμως το παιχνίδι κυλούσε σε χαμηλό τέμπο. Στο 15' οι Κρητικοί είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Πασαλίδη. Οι Βοιωτοί επιχειρούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 25' ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Σαχπεκίδης πάτησε στην περιοχή, πήρε την κόντρα από τον Πασαλίδη και βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο έβρισκαν δύσκολα διαδρόμους και όταν τα κατάφερναν ο Γκροφ φώναζε παρών.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή στα επόμενα λεπτά και δοκίμασε να απειλήσει με Μπαλογιάννη και Ντίκο.

Οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 73ο λεπτό. Ο Μπάκιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Γκροφ, ο οποίος μεν έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο με τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού να αμύνονται. Στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί είχαν σημαντική στιγμή με τον Νέιρα, ενώ οι Βοιωτοί μπορούσαν να κλέψουν το τρίποντο στο φινάλε με κεφαλιά του Βινίσιους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share