Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1: Το γκολ του Άλβαρες στο 90' έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες

Λύτρωση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα

18 Μαρτίου 2023 19:13
Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1: Το γκολ του Άλβαρες στο 90' έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Ο Φεντερίκο Άλβαρες με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Αστέρα έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες κάνοντας το τελικό 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στο 90'.

Σημειώνεται πως ο Παναιτωλικός είχε γνωρίσει την ήττα και πριν λίγες μέρες από τον ΠΑΟ.

Το ματς

Ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε την μπάλα στα πόδια του στην αρχή του αγώνα με τον Παναιτωλικό να του έχει δώσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Αγρινιώτες ανέβηκαν με την πάροδο του χρόνου ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική φάση. Στο 31ο λεπτό σε μία ανύποπτη φάση ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι.

Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Καστάνιο με τον Χουχούμη μονομάχησαν στον αέρα, ο Ανέστης έκανε άστοχη έξοδο πέφτοντας πάνω στον παίκτη των γηπεδούχων. Αρχικά, ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ, όμως ειδοποιήθηκε από το VAR να ξαναδεί τη φάση και πήρε πίσω το σφύριγμά του δίνοντας πέναλτι.

Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1
EUROKINISSI

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος ανοίγοντας το σκορ στο 34ο λεπτο, ενώ αυτό ήταν το 55ο γκολ του με τη φανέλα του Αστέρα. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο πέρα από την αναγκαστική αλλαγή των γηπεδούχων αφού ο Ριέρα τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά με τον Ανέστη να πέφτει και να απομακρύνει δύσκολα.

Στο 50 ο Παναιτωλικός έφτασε στο 1-1 μετά από υπέροχο συνδυασμό. Ο Χουχούμης έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Ντουάρτε, εκείνος με κάθετη βρήκε με τη μία τον Ζοάο Πέντρο που και αυτός κατευθείαν έδωσε στον Κολοβό που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές ωστόσο δεν κατάφεραν να τις μετατρέψουν σε γκολ και όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο.

Ωστόσο ο Άλβαρες είχε διαφορετική άποψη. Στο 90ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Αργεντινό έξω από την περιοχή και εκείνος με ωραίο σουτ με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-1.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share