Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Europa League: Ματσάρες στα προημιτελικά έβγαλε η κληρωτίδα - Τα λένε ξανά μετά τον τελικό του Conference League Φέγενορντ-Ρόμα

Από τη μία ο δρόμος των ισχυρών, από την άλλη... ανοίγει η όρεξη του Μουρίνιο

17 Μαρτίου 2023 14:30
Europa League: Ματσάρες στα προημιτελικά έβγαλε η κληρωτίδα - Τα λένε ξανά μετά τον τελικό του Conference League Φέγενορντ-Ρόμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερά παιχνίδια έβγαλε για τα προημιτελικά η κληρωτίδα για το Europa League, η οποία είχε... κέφια κι έβγαλε πιθανό ημιτελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, τη στιγμή που η Φέγενορντ με τη Ρόμα... τα ξαναλένε μετά τον περσινό τελικό του Conference League.

Η Γιουνάιτεντ και η Γιούβε, βέβαια, έχουν πρώτα ένα δύσκολο δρόμο μέχρι να φτάσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι, αφού η πρώτη πρέπει να περάσει το «εμπόδιο» της Σεβίλλης και η δεύτερη εκείνο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, που νωρίτερα έκανε το «μπαμ» στο Λονδίνο έναντι της Άρσεναλ.

Παράλληλα, φυσικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά από αυτή την κλήρωση... ορέγεται ακόμη περισσότερο μια νέα ευρωπαϊκή κούπα στο παλμαρέ του, αφού αν περάσει η Ρόμα, θα αποφύγει τα «μεγαθήρια», διασταυρούμενη με Μπάγερ Λεβερκούζεν ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα ημιτελικά.

Ο δρόμος προς τον τελικό της Βουδαπέστης

Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη
Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβώνας
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Φέγενορντ-Ρόμα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβώνας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη

Φέγενορντ-Ρόμα εναντίον Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι διασταυρώσεις στους «4»

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στη Νιόν για τα προημιτελικά του Champions League, από την οποία προέκυψε και το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Από τις μονομαχίες των "8" ξεχωρίζει αυτή της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους "4" με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ - Τσέλσι.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο "Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Μόντριτς με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Ρεάλ - Τσέλσι
  • Ίντερ - Μπενφίκα
  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν
  • Μίλαν - Νάπολι

Τα πιθανά ζευγάρια στον ημιτελικό

  • Μίλαν / Νάπολι - Ίντερ / Μπενφίκα
  • Ρεάλ / Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι / Μπάγερν
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share