Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο ο θρυλικός «Μανάβης»

Είχε μεγαλώσει γενιές οπαδών

14 Μαρτίου 2023 18:49
Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο ο θρυλικός «Μανάβης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την είδηση του θανάτου του Μάκη Μαυρομιχάλη, του ανθρώπου που ήταν γνωστός σαν «Μανάβης» και μεγάλωσε γενιές οπαδών του δικεφάλου του βορρά αφιερώνοντας όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του ομάδα, την οποία ακολουθούσε παντού. Με την ευκαιρία, δείτε την σαρωτική νίκη του δικέφαλου ενάντια στον ΠΑΟ στην Basket league.

Ο «Μανάβης» ήταν επί δεκαετίες ένα… μυθικό πρόσωπο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως ηγέτης τους, οπότε είναι λογικό η είδηση για τον θάνατό του έπειτα από ανακοπή καρδιάς να έχει παγώσει τους πάντες. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, και των ανθρώπων της ομάδας, με την ΠΑΕ να αναφέρει τα ακόλουθα σε μήνυμά της.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο ο θρυλικός «Μανάβης»

«Ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο μυθικός «Μανάβης» δεν είναι πια μαζί μας. Το αποτύπωμά του ωστόσο θα μείνει ανεξίτηλο και η θύμησή του θα ζωντανεύει όσο η ιαχή ΠΑΟΚ δονεί τα τσιμέντα των γηπέδων.

Ο Στρατηγός δημιούργησε το μεγαλείο της Τούμπας κι ενός τεράστιου λαού, θέτοντας τα θεμέλια για το τετράπτυχο: Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.

Σεβόμαστε την επιθυμία της οικογένειας να ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…».

Νεκρός ο Χαράλαμπος από το «Παρά Πέντε» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές

«Βαρύ» ήταν το πένθος για τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», με τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Mega να συγκλονίζονται από το θάνατο του «Χαράλαμπου».

Η εν λόγω σειρά έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων, ως μία από τις κορυφαίες που έχουν περάσει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας μάλιστα μέχρι και σήμερα, μετά από αμέτρητες επαναλήψεις, εντυπωσιακά νούμερα, που δείχνουν σαφώς την αγάπη του κοινού για αυτήν.

Με τα χρόνια να περνούν, όμως, ορισμένοι ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή και οι συντελεστές της σειράς έχουν βυθιστεί στη θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν αγαπημένο χαρακτήρα, ενώ άλλος πρωταγωνιστής είχε ορκιστεί κάτι σπουδαίο πριν από το θάνατό του.

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο «Παρά Πέντε» (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε. Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου 2017.

Πρόκειται για τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο. Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της «Μελίνας», δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

Νεκρός ο Χαράλαμπος από το «Παρά Πέντε» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share