Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1: Ανώτερη η Ένωση πέρασε στον τελικό με ανατροπή

Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

10 Μαρτίου 2023 23:28
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1: Ανώτερη η Ένωση πέρασε στον τελικό με ανατροπή
(ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε τα επόμενα τρία σετ και με 3-1 προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου αφού επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό.

Η Ένωση είχε σε εξαιρετική ημέρα την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου που μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας της. Σίλβα και Καλντερόν ήταν εξαιρετικές, ενώ μεγάλη δουλειά έκανε και η Κουλίκοβα.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ είχε πολλές αυξομειώσεις στην απόδοσή του και με εξαίρεση το σετ που πήρε στα υπόλοιπα τρία βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς στο σκορ.

Κάπως έτσι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ του Σαββάτου (11/03. 21.30, ΕΡΤ3) για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο βόλεϊ γυναικών.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-19, 25-19

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που η Αστυνομία πετάει το δακρυγόνο εντός γηπέδου! Διαψεύδει την... εικόνα η ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που δείχνει την Αστυνομία να ρίχνει δακρυγόνο ακριβώς στην είσοδο του κλειστού του Αγίου Θωμά, πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αναβλήθηκε για την Πέμπτη (16/2 στις 14.30), ελέω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν τα δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις εντός του κλειστού του Αγίου Θωμά.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζεται η ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις, στη θύρα εισόδου του κλειστού, γεγονός το οποίο προκάλεσε την εκκένωση του γηπέδου καθώς και την οριστική αναβολή του αγώνα λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικράτησε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share