Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Διπλό και μήνυμα Ευρώπης για τους Θεσσαλούς

Τον σόκαρε με Τάχατο

5 Μαρτίου 2023 19:01
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Διπλό και μήνυμα Ευρώπης για τους Θεσσαλούς
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βόλος είχε δύο τελικές στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, και κατάφερε να μετουσιώσει τη μία σε γκολ, με τον Τάχατο να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Καταιγιστικοί οι ερυθρόλευκοι, έριξαν έξι και βάζουν πλώρη για OPAP Arena

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλίας δεν είχε τόσο βαθμολογικά ενδιαφέρον, δεδομένου ότι από το Σάββατο (4/3) έχει κλειδώσει και τυπικά την παρουσία της στα playoffs του πρωταθλήματος.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλίας πέτυχε ο Τάχατος, ο οποίος σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Βόλου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Διπλό και μήνυμα Ευρώπης για τους Θεσσαλούς
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ κυκλοφορούσε την μπάλα κι είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως η καλύτερη στιγμή στο ματς ήρθε στο 43ο λεπτό. Ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς καμία μεγάλη στιγμή για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος. Στο 54' ο Οζέγκοβιτς γύρισε το σώμα του μέσα στην περιοχή, σούταρε, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ απάντησε, με τον Νίνη να βγάζει τον Μπαλάν στην κόντρα, κι εκείνος από πλάγια θέση να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" συνέχισε να πιέζει ψηλά, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες του.

Ο Βόλος τιμώρησε τον ΠΑΣ, με τον Τάχατο να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιρίνου κι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 83'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88' Σταματελόπουλος), Μέντες (73' Λώλης), Μπαλάν (79' Λεό).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τάχατος, Έσκοβαλ, Πιρινέν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (79' Κάτσε), Μεταξάς (46' Καρτάλης, 90' Ασλανίδης), Πιρές (90' Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share