Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Καταιγιστικοί οι ερυθρόλευκοι, έριξαν έξι και βάζουν πλώρη για OPAP Arena

Γκολ και θέαμα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ

5 Μαρτίου 2023 18:20
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Καταιγιστικοί οι ερυθρόλευκοι, έριξαν έξι και βάζουν πλώρη για OPAP Arena
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Λεβαδειακό και μία αγωνιστική πριν από το ματς της OPAP Arena επικράτησε 6-0 του Λεβαδειακού. Δύο γκολ ο Μπιέλ (3', 50'), δύο ο Κανός (86', 88') και από ένα Χουάνγκ (38') και Μπακαμπού (58'). Τρεις ασίστ έβγαλε ο Φορτούνης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Οριστικά εκτός πλέι οφ έμειναν οι Περιστεριώτες

Ο Ολυμπιακός έκανε μία εμφατική εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν 6-0 των Βοιωτών για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μπιέλ άνοιξε το σκορ στο 3', ο Χουάνγκ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών στο 38', με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο 50'. Σε όλα αυτά τα τέρματα, ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκείνος που έβγαλε τις τρεις ασίστ.

Στο 58' ο Μπακαμπού ανέβασε τον δείκτη του σκορ από την άσπρη βούλα, ενώ ο Κανός με γκολ στο 86' και στο 88' διαμόρφωσε το σκορ.

Μία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην OPAP Arena, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 53 βαθμούς. Σε δύσκολη θέση ο Λεβαδειακός, ο οποίος παρέμεινε στους 14 πόντους.

Το ματς

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Καταιγιστικοί οι ερυθρόλευκοι, έριξαν έξι και βάζουν πλώρη για OPAP Arena
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό κάνοντας τη δουλειά του πιο εύκολη από νωρίς. Ο Μπιέλ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε ένα υπέροχο πλασέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχιζαν να πιέζουν.

Στο 11' ο Μπακαμπού έβγαλε μία υπέροχη μπαλιά προς τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 23ο λεπτό, με κεφαλιά του Συμελίδη που έφυγε άουτ. Στο 25' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Φορτούνης με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος πήρε κεφαλιά, αλλά ο κίπερ των Βοιωτών απέκρουσε.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 38ο λεπτό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ίνμπομ Χουάνγκ έκανε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος και στο δεύτερο μέρος. Στο 50ο λεπτό Ο Τσάπρας γλίστρησε, με τον Φορτούνη να παίρνει την μπάλα. Τροφοδότησε τον Μπιέλ, με τον Ισπανό να περνάει τον Γκροφ και να πλασάρει για το 3-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Περράκης έπειτα από ειδοποίηση του VAR τσέκαρε χέρι του Τσάπρα στην περιοχή και έδωσε πέναλτι. Ο Μπακαμπού ανέλαβε την εκτέλεση και το 4-0 έγινε πραγματικότητα στο 58'.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή. Στο 69' η μπάλα έφτασε στον Κασάμι, ο οποίος ήταν άστοχος από ευνοϊκή θέση. Δύο λεπτά πιο μετά ένα σουτ του Μασούρα στην κίνηση εκτός περιοχής, έφυγε άουτ. Στο 82' ο Αραμπί βρήκε δίχτυα με το κεφάλι, ήταν όμως εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα ήταν η ώρα να μιλήσει και ο Σέρτζι Κανός. Στο 86' συνεργάστηκε με τον Βαλμπουενά, η άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ισπανός πλάσαρε για το 5-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ανδρούτσος τον τροφοδότησε από τα δεξιά και ο Κανός πλάσαρε για το 6-0.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share