Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο θρυλικός Ζιστ Φοντέν

Ο θρύλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφυγε από τη ζωή

1 Μαρτίου 2023 12:18
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο θρυλικός Ζιστ Φοντέν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του γαλλικού, αλλά και τους διεθνούς ποδοσφαίρου, η είδηση για τον θάνατο του Ζιστ Φοντέν, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (1/3) από την οικογένεια του, απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών και διατηρεί το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε μία τελική φάση Μουντιάλ, καθώς στην κορυφαία διοργάνωση που φιλοξενήθηκε το 1958 στην Σουηδία, σκόραρε 13 (!) φορές με τα «χρώματα» της Εθνικής Γαλλίας.

Θάνατος Ζιστ Φοντέν

Πέθανε ο Γιάννης Πίκουλας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο θάνατος του επιχειρηματία Γιάννη Πίκουλα, που έφυγε από την ζωή χθες 27/02/2023 στα 69 του χρόνια, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Άγγελος Αναστασόπουλος

Ο Γιάννης Πίκουλας ήταν αγαπητός και δραστήριος στην κοινωνία του Αιγίου. Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, η σύζυγός του Αθηνά καθώς και η δύο κόρες του Έλενα και Ελισάβετ.

Πέθανε ξαφνικά στα 60 του ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, Τάσος Βουγιατζής

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής, ευρύτερα γνωστός και ως «ο Τάσος με τις μασέλες».

Την είδηση του θανάτου του Τάσου Βουγιατζή έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να...

Posted by Eleni Dimou on Sunday, February 26, 2023

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ - Νεκρός σε τροχαίο ο Μουμπάρακ Σαλάμι

Σοκ στο γερμανικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο Μουμπάρακ Σαλάμι άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Autobahn 7.

Ο 26χρονος ύψους 1μ.98 μπασκετμπολίστας υπήρξε σπουδαίος σκόρερ στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος, από τον Ιανουάριο, αγωνιζόταν με τη φανέλα των Άρτλαντ Ντράγκονς και είχε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 19.6 λεπτά. Σοκ προκάλεσε ο θάνατος 7 ανθρώπων στην Βραζιλία, επειδή έχασαν στο μπιλιάρδο.

Ο Μουμπάρακ Σαλάμι κατευθυνόταν προς το Αμβούργο, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός του άλλου οχήματος επιβίωσε, όχι όμως και ο Σαλάμι ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το δικό του.

Ο Σαλάμι είχε τη σεζόν 2020/21 στην ETV Αμβούργου και είχε 26.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ, ενώ την περίοδο 2021/22 είχε στην ίδια ομάδα 27.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ. Λέγεται πως πρόσφατα απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Bundesliga, επειδή ήθελε να βρίσκεται κοντά στα αδέλφια του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share