Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Στην 7η θέση με σκόρερ Κολοβό (Video)

Δείτε το γκολ

19 Φεβρουαρίου 2023 21:45
Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Στην 7η θέση με σκόρερ Κολοβό (Video)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιωνικός ήταν ανεβασμένος, όπως έδειχναν και τα αποτελέσματα, τις τελευταίες εβδομάδες και πήγε στο Αγρίνιο με στόχο τους βαθμούς που θα τον έφερναν πιο κοντά στην παραμονή στη Super League 1, αλλά ο Παναιτωλικός με γκολ του Κολοβού τον νίκησε με 1-0 και ανέβηκε στην 7η θέση, περιμένοντας την έναρξη των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να αρχίσει ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα μετά την εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα στο 5′, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν πραγματικά απειλητικοί.

Αντιθέτως, οι Νικαιώτες είχαν σουτ με τον Αντούνες στο 16′, έγιναν επικίνδυνοι στο 19′ με τον Φαντιγκά που τα έκανε όλα σωστά εκτός από το αδύναμο πλασέ και στο 32′ απείλησαν και με την κεφαλιά του Μάντζη, μετά το φάουλ του Λοβέρα, την οποία απέκρουσε ο Γκρατερόλ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους όμως, στο 41′, ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να πλησιάσει στο γκολ με τον Λιάβα μετά τη βαθιά μπαλιά του Μλάντεν αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε.

Μια φάση που ουσιαστικά ήταν η προειδοποίηση για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα θα ήταν διαφορετική, με τους Αγρινιώτες να έχουν τον έλεγχο και να ψάχνουν το γκολ. Αυτό το γκολ που δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο 51′ αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι από το σουτ του Σενγκέλια, αλλά το πέτυχαν στο 74′, έχοντας… βοήθεια και από τον αντίπαλο.

Ο Καμπράλ, συγκεκριμένα, έκανε λάθος στην άμυνα και ο Μόρσεϊ πήρε τη μπάλα και γύρισε για τον Κολοβό, ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-0. Σκορ που ήταν και το τελικό χάρη και στον τερματοφύλακα Γκρατερόλ, ο οποίος στις καθυστερήσεις έκανε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μπουενά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share