Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ, λίγες φάσεις στο παιχνίδι

18 Φεβρουαρίου 2023 22:30
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το 1-1 δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για τα πλέι άουτ.

Το παιχνίδι, όπως προαναφέρθηκε, δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Ριέρα (1-0). Νωρίτερα ο Παναθηναικός νίκησε 2-0 το Βόλο.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απαντήσουν αλλά να δυσκολεύονται να κάνουν κάτι καλό επιθετικά.

 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Τουλάχιστον μέχρι και το 36ο λεπτό, όταν ο Τζίμας ανατράπηκε από τον Καρμόνα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Εραμούσπε έκανε το 1-1. Τα δύο γκολ ήταν, βασικά, οι μοναδικές δύο αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τα πράγματα να μη βελτιώνονται στο δεύτερο.

Τόσο ο Αστέρας όσο και ο ΠΑΣ έκαναν αρκετά λάθη και μέχρι να φτάσουμε στο 70′ δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα, ούτε μία καλή φάση, κάποια ευκαιρία. Εκεί, στο 70′, οι Αρκάδες είχαν ένα καλό σουτ του Κρέσπι που έφυγε άουτ, με τους Ηπειρώτες από την άλλη πλευρά να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν τίποτα επιθετικά.

Το καλό, όμως, για αυτούς ήταν ότι στο τέλος δεν έχασαν και πήραν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο 81′ ο Σίτο από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία θα μπορούσε να σκοράρει στο 90′ και να πάρει τη νίκη αλλά ο Τσιντώτας νίκησε τον νεαρό Ζουγλή (έκανε ντεμπούτο) στο τετ α τετ και κράτησε το 1-1.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share