Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εικόνες-σοκ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά: 8 οπαδοί του Παναθηναϊκού με ανοιγμένα κεφάλια - Δακρυγόνα και ματωμένα καθίσματα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (photos)

Χτυπήματα με γκλομπ από τα ΜΑΤ η αιτία των σοβαρών τραυματισμών

15 Φεβρουαρίου 2023 20:32
Εικόνες-σοκ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά: 8 οπαδοί του Παναθηναϊκού με ανοιγμένα κεφάλια - Δακρυγόνα και ματωμένα καθίσματα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές εικόνες στο κλειστό του Αγίου Θωμά με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν τραυματιστεί.

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν αιμόφυρτοι μετά τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά.

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συγκεκριμένα, οκτώ φίλοι του «τριφυλλιού» φαίνεται πως είναι τραυματίες, με ανοιγμένα κεφάλια συγκεκριμένα, μετά την σύγκρουση με τις Αρχές.

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Basket League: "Καθάρισε" με το ζόρι ο ΠΑΟ - Παραλίγο κάζο με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (Video)

Basket League: Ο Παναθηναϊκός "καρδιοχτύπησε" κόντρα στον Προμηθέα Πατρών και έφτασε δύσκολη νίκη με 87-79, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενώ, με το διπλό έφυγε από την Πάτρα ο Άρης (74-82), φέρνοντας σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση, σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονή στην Basket League

Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Ματέους Πονίτκα έδειξε έτοιμος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ 13 πρόσθεσε ο Ντουέιν Μπέικον και 12 ο Δημήτρης Αγραβάνης, στο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα στο πρωτάθλημα. Ο Ματ Τόμας δέχθηκε μια αγκωνιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ματς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Από τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Αρνόλντας Κουλμπόκα με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς

Ο γρήγορος ρυθμός του Προμηθέα και η έφεση του από τα 6,75, αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρέθηκε στο 6΄ να χάνει με νταμπλ σκορ (8-16), ενώ έκλεισε την περίοδο στο -10 (14-24 στο 10΄). Ωστόσο, με τον Τόμας να βρίσκει ρυθμό στην περιφέρεια και τον Αγραβάνη κοντά στο καλάθι, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και με τον Πονίτκα να συνδέεται και αυτός από τα 6,75 έτρεξαν επιμέρους σκορ 29-16 στο δεύτερο δεκάλεπτο, παίρνοντας τον δρόμο προς τα αποδυτήρια έχοντας πετύχει την ανατροπή (43-40).

Ωστόσο, ο Προμηθέας βρήκε και πάλι ρυθμό στην επίθεση και με τον Κουλμπόκα σταθερά «ζεστό» έμεινε σε απόσταση αναπνοής μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (69-63). Στον... επίλογο του αγώνα και με τους Αχαιούς να σκληραίνουν την άμυνα τους, ο Παναθηναϊκός είδε τον Προμηθέα στο 37΄ να ισοφαρίζει σε 76-76 και να δείχνει αποφασισμένος για ένα τεράστιο «διπλό». Ωστόσο, αμέσως μετά το τάιμ άουτ του Ράντονιτς, οι Γκουντάιτις, Μπέικον και Πονίτκα το πήραν... προσωπικά, τρέχοντας ένα σερί 9-0 (85-76 στα 51΄΄ για τη λήξη) και «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 43-40, 66-63, 87-79

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντέγιαν Ράντονιτς): Λι 11 (1) , Μποχωρίδης 3, Γουίλιαμς 4, Γ. Καλαϊτζάκης 6 , Τόμας 6 (2), Μπέικον 13 (1) ,Μαντζούκας 6 , Γκουντάιτις 9, Πονίτκα 15 (3), Αγραβάνης 12, Καλαϊτζάκης Π. 2

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. (Γιάννης Χριστόπουλος): Κάουαν 15 (1) , Ντάνγκουμπιτς 7, Μουράτος 5 (1) , Σίμπσον 8, Χογκ 9, Κουλμπόκα 22 (4), Κοντίτ 10, Τσαϊρέλης, Γκίκας 3 (1), Λάγιος, Τσαϊρέλης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share