Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Θρίλερ» για παίκτες του Ολυμπιακού στο κέντρο της Αθήνας - Έπεσαν θύματα κλοπής στην Πανεπιστημίου

Αναζητούνται οι δράστες

13 Φεβρουαρίου 2023 12:01
«Θρίλερ» για παίκτες του Ολυμπιακού στο κέντρο της Αθήνας - Έπεσαν θύματα κλοπής στην Πανεπιστημίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ&LATO KLODIAN / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στόχος κλοπής-διάρρηξης έγιναν οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μπολομπόι και Μπλακ χθες προς σήμερα τα ξημερώματα.

Άγνωστοι διέρρηξαν το σταθμευμένο όχημα του Τζόελ Μπολομπόι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου, όπου βρισκόταν μαζί με τον συμπαίκτη του Τάρικ Μπλακ, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του προσωπικά αντικείμενα των δύο αθλητών. Μόλις οι δύο αθλητές αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, κάλεσαν την Αστυνομία και διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Δείτε επίσης: Το «ένα με την ομάδα…» της Stoiximan για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Οι συγκλονιστικές διαφημίσεις που θα σε κάνουν να δακρύσεις!

Basket league / Ολυμπιακός - Ιωνικός: Περίπατο και σε ουδέτερη έδρα οι Πειραιώτες, με το βλέμμα στο Final Eight

Δια περιπάτου νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ιωνικό (100-68) στο κλειστό του Λαυρίου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει πλέον την επιστροφή του Κώστα Σλούκα εν όψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Μια προπόνηση εν όψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (16-19/2 στο Ηράκλειο Κρήτης) ήταν για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική της Basket League. Οι Πειραιώτες συνέτριψαν με 100-68 την ομάδα της Νίκαιας και ανέβηκαν στο 15-0 (8-0 εντός και 7-0 εκτός έδρας), σε αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό του Λαυρίου επειδή το ΣΕΦ φιλοξενεί ημερίδα στίβου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε διαχείριση του ρόστερ του, με τον Κώστα Σλούκα, τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Τζορτζ Πάπας να μένουν εκτός, αλλά τον Άλεκ Πίτερς να επιστρέφει στη δράση και τον Σάσα Βεζένκοβ να κάνει για ακόμα μία φορά καταπληκτική δουλειά.

Στο 4-12 έπεσε ο Ιωνικός (4-4 εντός και 0-8 εκτός έδρας), που ούτως ή άλλως δεν στόχευε σε κάτι συγκεκριμένο σε αυτή την αναμέτρηση. Μόνοι εναντίον όλων οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης - Άνχελ Νούνιεζ-Καστίγιο που σκόραραν με αποτελεσματικότητα.

Σαρωτικός από το ξεκίνημα ήταν ο Ολυμπιακός, με το 27-9 της πρώτης περιόδου να εξηγείται από τα 10/12 δίποντα και τα 3/17 σουτ του Ιωνικού. Οι Πειραιώτες είχαν, πάντως, πέντε λάθη την ώρα που οι αντίπαλοί τους μετρούσαν μία ασίστ και στο 20' είχαν έξι καλάθια σε 31 προσπάθειες.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν όσο χρειαζόταν, για να μείνει η διαφορά κοντά στους 30 στο ημίχρονο (48-20), με τον Βεζένκοβ να έχει 10/9 και με τον Γουόκαπ να έχει κάτι λιγότερο από οκτώ λεπτά.
Ο Ολυμπιακός έριξε στροφές στο τρίτο δεκάλεπτο και το πήρε με 20-18, με το παιχνίδι να μην έχει πάντως ενδιαφέρον. Ο χαρακτήρας του ήταν διαδικαστικός, με τον Άλεκ Πίτερς να σκοράρει κατά ριπάς και τον Παναγιώτη Τσάμη να ακολουθεί για να γνωρίσει την αποθέωση.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολάκος, Ζιώγας, Μαρτινάκος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-9, 48-20, 68-38, 100-68

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share