Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική αναβολή στο Λαμία-ΠΑΟΚ λόγω χιονόπτωσης - Εκ νέου ορισμός του αγώνα

Στα λευκά η πρωτεύουσα της Φθιώτιδας

9 Φεβρουαρίου 2023 14:40
Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική αναβολή στο Λαμία-ΠΑΟΚ λόγω χιονόπτωσης - Εκ νέου ορισμός του αγώνα
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε τη Φθιώτιδα από τις πρώτες πρωινές είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ. Λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του αγώνα, η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή του δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεδομένου όμως πως μιλάμε για αναβολή κατόπιν απόφαση της ΕΠΟ, η αναμέτρηση δεν μετατίθεται για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου βάσει του σχετικού άρθρου του ΚΑΠ, αλλά για μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα αποφασιστεί από την Ομοσπονδία. Προς το παρόν, η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει στη βάση της.

Υπέρ της αναβολής της αναμέτρησης ήταν αμφότερες οι ομάδες, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Χιόνια στο γήπεδο της Λαμίας
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι πρώην παίκτης της Ξάνθης - Θρήνος για τον Βολκάν Καχραμάν

Τραγικό θάνατο βρήκε ο άλλοτε παίκτης της Ξάνθης, Βολκάν Καχραμάν, ο οποίος στα 43 του χρόνια δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/2) σε προάστιο της Βιέννης με σφαίρα στο κεφάλι.

Ο άτυχος άντρας, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αυστρίας, πυροβολήθηκε από γνώριμό πρόσωπο, με το οποίο μάλιστα βρισκόταν νωρίτερα σε καφετέρια στην περιοχή Ζίμερινγκ. Ο δράστης, ονόματι Ορχάν και επιχειρηματίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, αυτοκτόνησε αμέσως μετά τη δολοφονία.

Ο Καχραμάν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης τον Ιανουάριο του 2004, όταν κι έφτασε ως ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης. Στην ελληνική ομάδα αγωνίστηκε για έναν χρόνο, καταγράφοντας συνολικά έξι συμμετοχές. Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Σάλτσμπουργκ, Εξέλσιορ και Φέγενορντ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share