Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία στο Αγρίνιο - «Πάγωσαν» στο μηδέν

Θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

5 Φεβρουαρίου 2023 22:05
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία στο Αγρίνιο - «Πάγωσαν» στο μηδέν
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν αμφίρροπο και όντως τέτοιο ήταν, αφού και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν αλλά καμία εκ των δύο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τα πάντα με το τελικό 0-0.

Παράλληλα, πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Παναιτωλικό με 4-1.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ρυθμός που έδωσαν οι δύο ομάδες ήταν καλός, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχαμε και καλές φάσεις. Οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα και τελικά ήταν και αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 23′, όταν ο Ζοάο Πέδρο πήγε για το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Καστάνιο πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Όσο για την πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων; Αυτή ήρθε στο 44′ από τον ωραίο συνδυασμό των Μπαράλες και Μπαρτόλο, με τον Κρέσπι να σουτάρει εντός περιοχής και τον Κοντογιάννη να μπλοκάρει. Καλή φάση, ακόμη καλύτερη όμως αυτή στο 56′, όταν ο Καστάνιο δεν κατάφερε από τη μικρή περιοχή, μετά την εκτέλεση κόρνερ, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι, επομένως, παρέμενε στο 0-0, με τον Αστέρα να έχει νέα ευκαιρία στο 72′ με τον Κρέσπι, μετά το γύρισμα του Άλβαρες, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κοντογιάννης, για να ακολουθήσει αμέσως μετά, στο 74′, η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το άστοχο τελείωμα του Πέδρο από κοντά μετά το λάθος της άμυνας.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Μαλής (46′ Μάρτενσον), Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79′ Μπουζούκης), Ντουάρτε (79′ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (70′ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο (79′ Καρέλης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ (93′ Τασουλής), Μπαρτόλο (46′ Ριέρα), Κρέσπι, Μπαράλες (93′ Μπενίτο), Σίτο (88′ Τιλίκα).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share