Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ματ Τόμας!

Για 1,5 χρόνο!

30 Ιανουαρίου 2023 11:22
Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ματ Τόμας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έκλεισε τον Ματ Τόμας αλλά ήδη χτίζει και την επόμενη ημέρα καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο Αμερικανός συμφώνησε για 1,5 χρόνο συμβολαίου. Οι πράσινοι θα έχουν την μονομερή οψιόν όπως και με τον Μπέικον.

Σταθερό σουτέρ υψηλού επιπέδου έψαχνε ο Παναθηναϊκός για τη θέση 2-3 και τον βρήκε. Η αποκάλυψη του Τόλη Κοτζιά το βράδυ της Παρασκευής βγήκε αληθινή με τους πράσινους να έρχονται σε συμφωνία με έναν σπουδαίο σουτέρ που φεύγει από το ΝΒΑ λόγω περιορισμένου χρόνου και έρχεται να ενταχθεί στο τριφύλλι σε μια μεταγραφή που δεν έχει αυτοσκοπό το σήμερα αλλά και το αύριο.

Ο Τόμας τα ξημερώματα απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε το «τριφύλλι» και αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκριμένου να μπει άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

O 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ πέρασε μία τριετία στο ΝΒΑ με Ράπτορς, Τζαζ, Μπουλς με το τρίποντο να παραμένει σταθερά το... δυνατό του όπλο (41% από τα 7.25 μέτρα). Πριν φύγει για τις ΗΠΑ, ο Τόμας «έγραψε» 47,7% από το τρίποντο με την φανέλα της Βαλένθια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ματ Τόμας!

Τι ισχύει με την option

Ο Παναθηναϊκός προχώρησαν τις διαπραγματεύσεις με την... λογική του Μπέικον και έφτασαν σε ένα σημαντικό deal σε όλα τα επίπεδα. Οι συζητήσεις είχαν στο επίκεντρο την επιθυμία του «τριφυλλιού» να μην δώσει στον Τόμας την ευκαιρία να «βγει» το καλοκαίρι από την συμφωνία με ΝΒΑ Out, κάτι που τελικά πέτυχε.

Ο Τόμας υπέγραψε συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για τον επόμενο χρόνο και οι «πράσινοι» διατηρούν το δικαίωμα της μονομερούς option από την μεριά τους, όπως ακριβώς συνέβη και στις υπογραφές με τον Μπέικον.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός θα έχει την άνεση να αξιολογήσει πλήρως όλα τα δεδομένα στο τέλος της φετινής σεζόν και στο θέμα του Αμερικανού «μπομπέρ», ο οποίος έρχεται για να δώσει λύσεις και σκορ από την περιφέρεια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share