Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προμηθέας-Μπουντούτσνοστ 81-72: Διαστημικός Κουλμπόκα, πήρε και τη διαφορά!

Νίκη τετράδας για τους Αχαιούς

25 Ιανουαρίου 2023 21:37
Προμηθέας-Μπουντούτσνοστ 81-72: Διαστημικός Κουλμπόκα, πήρε και τη διαφορά!
ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας εκπληκτικός Αρνόλντας Κουλμπόκα οδήγησε τον Προμηθέα στο 81-72 και την νίκη έναντι της Μπουντούτσνοστ, με τις δύο ομάδες στο 7-5 και τους Αχαιούς σε τροχιά τετράδας στο Eurocup, καλύπτοντας και τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα, μετά την ήττα στην Ισπανία.

Το ματς

Ο Προμηθέας μπήκε φουριόζος στο ματς, επέβαλλε έναν γρήγορο ρυθμό, τον υποστήριξε σε όλα, πλην των λαθών αφού έκανε γρήγορα πέντε μαζεμένα. Οταν ανέβασε τη συγκέντρωσή του, όλα πήγαν καλύτερα, ο Χογκ ήταν ο επιθετικός ογκόλιθος και η πρώτη περίοδος έκλεισε με βραχεία κεφαλή 20-18.

Ο Προμηθέας πατούσα καλύτερα, ο Ντάγκουμπιτς με τον Κουλμπόκα ανέβασαν στροφές και το ημίχρονο έκλεισε στο 41-33 με τον Προμηθέα να έχει εδραιώσει από τα μέσα της περιόδου μια διαφορά κοντά στη διψήφια.

Με πολύ καλή άμυνα πάνω σε Γκριν και Ρέινολτς, ο Προμηθέας είχε βγάλει από τα νερά της τη Μπουντούτσνοστ, πήγε στο +12 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, 47-35 και με τον ασταμάτητο Κουλμπόκα κρατήθηκε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το 63-50 του δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έμεινε αμείωτος, και όλου του Προμηθέα στην άμυνα και του Κουλμπόκα στο σκορ, μεθοδικά εδραιώθηκε και η διαφορά και έτσι έκλεισε με ιδανικό τρόπο ο αγώνας.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ: Εμφάνιση για Οσκαρ ήταν η αποψινή του Κουλμπόκα. Οι 30 πόντοι ήρθαν με 5/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 5/5 βολές, συνοδεύτηκαν από 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ και το απολαυστικό 36 στο σύστημα αξιολόγησης.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share