Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Λύτρωση στο 88′ με Περέα

Δείτε τα γκολ

21 Ιανουαρίου 2023 19:11
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Λύτρωση στο 88′ με Περέα
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με γκολ του Περέα στο 88′ ο ΟΦΗ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, κάνοντας έτσι σημαντικότατο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής αφού ξέφυγε κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή περίοδο και μετά την ισοπαλία στην Τούμπα πήρε το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Super League. Με τον Αστέρα να συνεχίζει το σερί από ήττες μετά το φιάσκο με τον Άρη.

Το ματς

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να πατήσει στην περιοχή του Αστέρα. Σταδιακά οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισορροπήσουν, ενώ απείλησαν στο 13' με τον Σανταφέ και στο 24' με τον Μπαράλες. Σταδιακά οι Κρητικοί ανέβασαν επίσης απόδοση μεσοεπιθετικά, χωρίς ωστόσο να έχουν τη μεγάλη στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρει ένα ρήγμα στην άμυνα του Αστέρα. Οι Κρητικοί ωστόσο δύσκολα έβρισκαν ευκαιρία με τον Μοσκέρα να πιάνει μία άστοχη κεφαλιά στο 69ο λεπτό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ΟΦΗ ανέβαζε ρυθμό. Στο 79' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή, με τον Λάρσον να πιάνει ένα πλασέ στην κίνηση εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η ομάδα του Νταμπράσουκας λυτρώθηκε και βρήκε το γκολ στο 88ο λεπτό. Ο Λάρσον εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Περέα πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Έτσι, οι Κρητικοί πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share