Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super league / Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα : Ο Εραμούσπε "ακύρωσε" τη ζωγραφιά του Ντουάρτε

Ανατροπή λίγο πριν το τέλος

20 Ιανουαρίου 2023 22:37
Super league / Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα : Ο Εραμούσπε
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναιτωλικός με την γκολάρα του Ντουάρτε στο 82ο λεπτό είχε στα χέρια του τη νίκη στο ματς, όμως ο Ροντρίγκο Εραμούσπε με κεφαλιά στο 89' έδωσε τον βαθμό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στην εναρκτήρια μονομαχία της 19ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι του ματς πέτυχαν από ένα γκολ και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Με την ευκαιρία, δείτε πως έληξε το ματς Ιωνικός - Βόλος.

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντουάρτε στο 82ο λεπτό. Έπειτα από βαθιά μπαλιά ο Πέδρο έπιασε μια κεφαλιά και ο Πορτογάλος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89ο λεπτό. Ο Σόρια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Εραμούσπε που προωθήθηκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τον βαθμό στους Ηπειρώτες.

Έτσι ο Παναιτωλικός έφτασε στους 20 βαθμούς στη Super League, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο λιγότερους, πιάνοντας τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία.

Super league / Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα : Ο Εραμούσπε 'ακύρωσε' τη ζωγραφιά του Ντουάρτε
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Το ματς

Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν με προσοχή και να φυλούν αρκετά καλά τα μετόπισθεν. Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του ματς, όμως ο ΠΑΣ δεν άργησε να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο λεπτό. Ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σενγκέλια έκανε με τη μια το γυριστό σουτ. Ο Τσιντώτας αιφνιδιάστηκε, αλλά την μπλόκαρε με τη δεύτερη. Την ίδια κατάληξη είχε και το αδύναμο σουτ του Μόρσεϊ στο 4'.

Ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με ένα εντελώς άστοχο σουτ του Τζίνο, έπειτα από πάσα του Σόρια. Στο 33' ο Καρέλης προσπάθησε να απειλήσει με ένα γυριστό σουτ, το οποίο έκοψε ο Παντελάκης, ο Σενγκέλια πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ ήταν κακό.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άλλαξε ελάχιστα, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι ο ίδιος, όμως πέτυχαν από ένα γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς.

Ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο 57ο λεπτό. Ο Καραχάλιος με ένα υπέροχο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Ανέστης απομάκρυνε την μπάλα. Πέντε λεπτά μετά ο Καρέλης μέσα από την περιοχή έπιασε ένα σουτ με τη μια, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Πριν από το τέρμα του Ντουάρτε, ο ΠΑΣ απείλησε και στο 79ο λεπτό, αλλά ο Μπάλαν δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Ανέστη. Μάλιστα ο Ρουμάνος φορ τραυματίστηκε σε αυτή τη φάση και έγινε αλλαγή.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός, Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Γκίνο, Ριένστρα, Τζίμας, Παμλίδης, Μπάλαν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share