Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super league / Λαμία - Ατρόμητος (1-1): Χ-ορταστική ισοπαλία στην Φθιώτιδα που δεν έκανε σε κανέναν

Ισόπαλο σκορ με 21 τελικές και από ένα ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο

14 Ιανουαρίου 2023 19:24
Super league / Λαμία - Ατρόμητος (1-1): Χ-ορταστική ισοπαλία στην Φθιώτιδα που δεν έκανε σε κανέναν
(ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να μάχονται στη Φθιώτιδα και να μένουν στο ισόπαλο αποτέλεσμα που δεν έκανε σε κανέναν από τους δύο. Με την ευκαιρία, δείτε τα σκορ των αγώνων Κολοσσός - Ιωνικός και Προμηθέας - Λαύριο.

Η μεν Λαμία δεν μπόρεσε να πάρει ένα τρίποντο που θα τις έδινε μια ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή και από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρώτη εξάδα.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν αρκετά καλό θέαμα, είχαν 21 τελικές και από ένα ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο αλλά καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Ο Ατρόμητος στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι στο δεύτερο 45λεπτο με τον Φριντγιόνσον ενώ η Λαμία έπαιξε το τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Γκοράνοβ με δεύτερη κίτρινη.

Οι δύο ομάδες κατάφεραν να πετύχουν από ένα γρήγορο γκολ στο κάθε ημίχρονο. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Ροτάριου να πλασάρει από κοντά σε κενή εστία καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ρομπάιγ και την απόκρουση του Σαράνοφ.

Η Λαμία απάντησε και αυτή με ένα γρήγορο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους όταν ο Κορνέζος μετά από κόρνερ νίκησε όλη την άμυνα του Ατρόμητου και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Πριν το γκολ της ισοφάρισης τόσο η Λαμία όσο και ο Ατρόμητος θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 18' με σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή. Ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κιόρτανσον στο 42'. Το πρώτο ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί με ακόμη μια καλή στιγμή για τη Λαμία με το σουτ του Μπεχαράνο στο 45' να φεύγει άουτ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Νούνες, Μπεχαράνο, Μανούσος, Ρόμανιτς, Βέργος (83' Σιμόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ρομπαίγ (85' Τζοβάρας), Ροτάριου, Φριντγιόνσον, Κιάρτανσον.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share