Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρονάλντο: Ντύνεται γαμπρός για τέταρτη φορά με μοντέλο από την Βραζιλία

Η ανάρτηση που επισημοποιεί το επόμενο βήμα στη σχέση τους

13 Ιανουαρίου 2023 22:46
Ρονάλντο: Ντύνεται γαμπρός για τέταρτη φορά με μοντέλο από την Βραζιλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρονάλντο ή αλλιώς το «Φαινόμενο» πρόκειται να παντρευτεί για τέταρτη φορά στη ζωή του και συγκεκριμένα το μοντέλο από τη Βραζιλία Σελίνα Λοκ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ελληνίδα αθλήτρια - πρώην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - παντρεύεται την αγαπημένη της

Μάλιστα, η αγαπημένη του επισημοποίησε τα χαρμόσυνα νέα με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέβασε δύο φωτογραφίες τους που ποζάρουν μαζί και από κάτω έγραψε το εξής:

«Ναι, δέχομαι. Θα σε αγαπώ για πάντα».

Σημειώνεται, ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι σε σχέση από το 2015.

Νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο να βάλουν λευκά και «πάγωσαν» άπαντες όταν είδαν το νυφικό της

Αν και ο βασικός κανόνας για τους καλεσμένους στο γάμο είναι να μην φορέσουν λευκά ρούχα για να μην επισκιάσουν τη νύφη, η Camille Lescai, έκανε ακριβώς το ανάποδο. Ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο της να βάλουν λευκά και έκανε την έκπληξη επιλέγοντας ένα νυφικό ροζ χρώματος!

Η Camille αποκάλυψε το ροζ, με όγκο στη φούστα νυφικό της, στο wedding party της και, όπως λέει, κανείς από τους καλεσμένους και τις παράνυφους της δεν το είχε δει πριν. «Έγινε η αποκάλυψη του νυφικού. Δεν το είχε δει κανείς απολύτως μέχρι σήμερα και άξιζε η αναμονή» έγραψε.

Δείτε επίσης: 50χρονη νύφη παντρεύτηκε και προκάλεσε οργή - Μόλις δείτε πόσο χρονών είναι ο γαμπρός θα πάθετε σοκ

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Lescai φαίνονται οι φίλοι της ντυμένοι στα λευκά με καλυμμένα τα μάτια τους. Όταν ανοίγουν τα μάτια τους βλέπουν τη μέλλουσα νύφη στο ροζ της φόρεμα. Οι φίλοι της έμειναν έκπληκτοι από την εμφάνισή της και μοιράστηκαν τη χαρά της.

Η ανάρτησή της έχει πάνω από 2,5 εκατομμύριο views και η Camille έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου της, σύμφωνα με τη New York Post. «Είχα πει σε όλους τους καλεσμένους να βάλουν λευκά χωρίς να τους πω γιατί. Το ανακάλυψαν την ημέρα εκείνη πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας» λέει.

Ορισμένοι από τους followers της, ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν τη στιλιστική της επιλογή. «Μοιάζει με φόρεμα που θα έβαζα στην αποφοίτηση» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος μίλησε ακόμα πιο σκληρά: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να είμαι παράνυμφος και η νύφη να φορέσει κάτι τέτοιο και να πρέπει να προσποιηθώ ότι μου αρέσει»!

«Από εμένα είναι ένα μεγάλο όχι» είπε λιτά κάποιος ενώ άλλος follower έγραψε. «Ειλικρινά, δεν είναι του γούστου μου αλλά αν είναι ευχαριστημένη με αυτό και της φάνηκε κατάλληλο για την ξεχωριστή μέρα της, τότε να την υποστηρίξουμε».Υπήρχαν επίσης αρκετοί που λάτρεψαν το νυφικό της.

«Κορίτσι μου, αγνόησε όλους τους haters. Το φόρεμα είναι φανταστικό και είναι η ημέρα του γάμου ΣΑΣ, όχι η δική τους. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Το φόρεμα είναι τέλειο» έγραψε ένας σχολιαστής. «Είσαι πανέμορφη! Οι άνθρωποι είναι τόσο κολλημένοι με το λευκό και αυτό είναι ανόητο. Το νυφικό πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες και ξεχωριστές» σχολίασε κάποιος άλλος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share