Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Τα ζευγάρια των προημιτελικών - Σε ποια φάση διασταυρώνονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δε θα δούμε φέτος τελικό «αιωνίων»

12 Ιανουαρίου 2023 13:39
Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Τα ζευγάρια των προημιτελικών - Σε ποια φάση διασταυρώνονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Πηγή φωτογραφίας: KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη θέση που θα καταλάβει ο Πανιώνιος στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, με τον Ιστορικό να καταλαμβάνει την 1η θέση και να μετακινεί τις επτά ομάδες της Basket League, όπως είχαν καταταγεί στο τέλος του πρώτου γύρου, κατά μία.

Ως εκ τούτου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να συναντηθούν μόνο στον ημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ θυμίζουμε και την σφοδρή επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκη κυβέρνηση εκβιαστών-Αγωγή κατά του δημοσίου»

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Πανιώνιος - ΑΕΚ (16/02)
  • Ολυμπιακός - Άρης (17/02)
  • Παναθηναϊκός - Κολοσσός (17/02)
  • Περιστέρι bwin - ΠΑΟΚ (16/02)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Πανιώνιος - ΑΕΚ/Περιστέρι bwin - ΠΑΟΚ (18/02)
  • Ολυμπιακός - Άρης/Παναθηναϊκός - Κολοσσός (18/02)

Euroleague: Είναι επίσημο! Εκεί θα γίνουν τα Final-4 του 2023 και του 2024

Euroleague Final Four 2023

Στο Κάουνας της Λιθουανίας θα διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague για τη σεζόν 2022-23, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν στη Zalgirio Arena την Κυριακή 21 Μαΐου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κοινό από τις 17 Ιανουαρίου 2023.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το Κάουνας στη λίστα με τις πόλεις που έχουν φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague. Σε 6 μήνες οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα παίξουν μπροστά σε ένα από πιο φανατικά κοινά, καθώς η Λιθουανία είναι συνώνυμο του μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη του Κάουνας, αλλά και τη Ζάλγκιρις για την αφοσίωσή τους και το ενδιαφέρουν να διοργανώσουν το Final Four. Μαζί θα παραδώσουμε μια ακόμα αξέχαστη στιγμή σε όλους τους οπαδούς", ανέφερε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ακόμα η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι το Final Four της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-24) θα λάβει χώρα στο Βερολίνο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share