Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Εύκολα οι Περιστεριώτες, παραμένουν ουραγοί οι Νικαιώτες

Με 10 παίκτες από 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι

8 Ιανουαρίου 2023 19:20
Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Εύκολα οι Περιστεριώτες, παραμένουν ουραγοί οι Νικαιώτες
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο -3 από την 6η θέση είναι πλέον ο Ατρόμητος που υποδέχθηκε και νίκησε με 2-0 τον Ιωνικό, ο οποίος αναγκάστηκε να παίξει όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τσίμπσαχ στο 2ο λεπτό για το πέναλτι που έκανε στον Κιάρτανσον που έγραψε το 1-0, για να ακολουθήσει το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ροτάριου.

Δείτε επίσης: Super League: «Ξόρκισε το κακό» στο Αγρίνιο με μαγικό Καρέλη ο Παναιτωλικός (videos)

Αρκετές φορές όταν μια ομάδα σκοράρει στα πρώτα λεπτά χρησιμοποιείται η φράση «το ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο», αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό ισχύει 100% για τους Περιστεριώτες, αφού στο 4′ άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Κιάρτανσον και παράλληλα οι Νικαιώτες έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Τσίμπσαχ που ανέτρεψε τον σκόρερ.

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Εύκολα οι Περιστεριώτες, παραμένουν ουραγοί οι Νικαιώτες
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος, δηλαδή, μπήκε στο παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα και παράλληλα αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Ιωνικό να πρέπει να παίξει όλο το 90λεπτο με παίκτη λιγότερο. Δεν προκάλεσε, επομένως, απολύτως καμία έκπληξη το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, έχοντας τις ευκαιρίες για να το κάνουν.

Οι Κιάρτανσον, Φριτζόνσον και Ρομπάιγ, όμως, δεν τις αξιοποίησαν και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι και το 59ο λεπτό, όταν ήρθε και το δεύτερο γκολ: Ωραία ενέργεια και γύρισμα του Ντε Μποκ από αριστερά, πλασέ του Ροτάριου από κοντά και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Και από εκεί και πέρα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος έριξε τον ρυθμό και απλά περίμενε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για να πανηγυρίσει μια νίκη που τον φέρνει στο -3 από τον 6ο Άρη, ενώ ο Ιωνικός παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος: Μάριτς, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (78′ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (85′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (74′ Τζαβίδας), Ροτάριου (78′ Κλωναρίδης).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Μύγας (79′ Ελυθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Άοσμαν (56′ Φαντιγκά), Λοβέρα (29′ Κάνιας), Μάντζης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share