Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Μπορντό σε ηλικία 20 ετών

Σοκ στην Γαλλία!

1 Ιανουαρίου 2023 15:56
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Μπορντό σε ηλικία 20 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μπορντό και στον χώρο του γαλλικού ποδοσφαίρου γενικότερα η είδηση του θανάτου του Ρούμπεν Κουτράν, , ενώ σε αυτό το σημείο σας θυμίζουμε και τον θρήνο για τον Νίκο Βέρτη: Πέθανε γνωστός συνεργάτης του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο (31/12) σε ηλικία μόλις 20 ετών, χωρίς να έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες. Η Μπορντό έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του αφού επρόκειτο για έναν παίκτη ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες της από το 2017 ως το καλοκαίρι του 2022.

«Η Ζιροντέν Μπορντό είναι σε κατάσταση σοκ με την είδηση θανάτου του Ρούμπεν Κούτραν. Ο παίκτης ήταν στο προπονητικό μας κέντρο για 5 σεζόν, από το 2017 μέχρι το 2022. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια της ντίσκο, Ανίτα Πόιντερ

Η Ανίτα Πόιντερ ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος R&B, The Pointer Sisters, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Όπως μετέδωσε το CNN, η διάσημη ερμηνεύτρια απεβίωσε το Σάββατο (31/12) στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της. Η αιτία θανάτου της ήταν ο καρκίνος.

Οι Pointer Sisters -οι αδελφές Μπόνι, Τζουν, Ανίτα και Ρουθ- μεγάλωσαν στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, τραγουδώντας εκκλησιαστική μουσική, καθώς ο πατέρας τους ήταν κληρικός.

Το 1969 η Μπόνι δημιουργεί με την αδερφή της Τζουν το συγκρότημα «The Pointer Sisters, A Pair». Το 1973 στο συγκρότημα ενσωματώνονται και οι άλλες δύο αδερφές τους, Ανίτα και Ρούθ. Η μουσική τους ήταν ένα μείγμα φάνκι τζαζ, R&B, σόουλ, ποπ και ντίσκο. Η πρώτη μεγάλη τους επιτυχία ήταν το τραγούδι «Yes We Can Can».

Το 1977 η Μπόνι Πόιντερ αποχωρεί από το συγκρότημα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. To 1983 κυκλοφορούν τον δίσκο «Break Out» με δύο τραγούδια - ορόσημο στην καριέρα τους, τα οποία αποτέλεσαν μέρος του σάουντρακ της ταινίας «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι» με τον Εντι Μέρφι: Το «Jump for My Love» και το «I’m so Excited», το οποίο ανέβηκε τότε στην ένατη θέση του Bilboard και στην 23η θέση των 100 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών γυναικείων συγκροτημάτων.

Το 1975 κέρδισαν τρία βραβεία Grammy για το τραγούδι «Fairytale». Στις αρχές του 2020, η Ανίτα και η Μπόνι κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι στη μνήμη της αδερφής τους Τζουν, που πέθανε το 2006. Η Ρούθ Πόιντερ είναι το μοναδικό μέλος των «Pointer Sisters» που συνεχίζει να τραγουδάει ακόμα, παρέα με την κόρη της και την εγγονή της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share