Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και παραμένουν χαμηλά

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι

29 Δεκεμβρίου 2022 22:00
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και παραμένουν χαμηλά
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λαμία υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, καμία εκ των δύο δεν τα κατάφερε όμως, αφού έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στα… χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.

Δείτε επίσης: Άρης – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη με Γκρέι και αγκαλιά με τον Βόλο στην 5η θέση

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν με πιο επιθετική διάθεση στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη τους φάση στο 12′ με τη σέντρα σουτ του Ντε Βινσέντι που απέκρουσε ο Σούλης, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γιακουμάκη που έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, άρχισαν να ανεβαίνουν κάπως μετά το 25λεπτο και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 29′ με την κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι.

Οι Ηπειρώτες έγιναν απειλητικοί σε ακόμη μία περίπτωση στο πρώτο ημίχρονο με το ωραίο σουτ του Καραχάλιου που έφυγε λίγο άουτ, για να έρθουν τελικά τα γκολ στο β’ μέρος. Και ήταν ένα από κάθε πλευρά…

Στο 66′ ο Μπεχαράνο με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής έκανε το 1-0 για τη Λαμία, αλλά στο 74′ το αυτογκόλ του Κορνέζου έφερε το 1-1 για τον ΠΑΣ, ο οποίος στο 76′ άγγιξε το δεύτερο γκολ με τον Σταματελόπουλο αλλά δεν το έβαλε, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Μια νίκη που ήθελαν και οι δύο ομάδες αλλά καμία δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να παραμένουν χαμηλά και να ετοιμάζονται για ένα… αγχώδες 2023.

Λαμία: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88′ Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65′ Σλίβκα), Μανούσος (84′ Μπάμπης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος (72′ Τζίμας), Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17′ Σταματελόπουλος, 86′ Μπάλαν), Παμλίδης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share