Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Παραλίγο να «αποκεφαλιστεί» ο Μέσι στην πομπή για το Μπουένος Άιρες (video)

Απίστευτο βίντεο!

20 Δεκεμβρίου 2022 09:59
Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Παραλίγο να «αποκεφαλιστεί» ο Μέσι στην πομπή για το Μπουένος Άιρες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθοριστικά αποδείχθηκαν τα αντανακλαστικά του Μέσι, του Παρέδες, του Ντε Πολ, του Ντι Μαρία και του Οταμέντι στους πανηγυρισμούς κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ προκειμένου να μην εξελιχθεί η φιέστα σε τραγωδία.

Κι αυτό γιατί οι πέντε ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» που είχαν ανέβει στο υψηλότερο σημείο του λεωφορείου που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο για να τους μεταφέρει στο κέντρο του Μπουένος Άιρες παραλίγο να αποκεφαλιστούν από καλώδια ηλεκτροδότησης.

Στο βίντεο που κατέγραψαν τηλεοπτικοί σταθμοί της Αργεντινής φαίνεται η πεντάδα των Αργεντίνων να σκύβει την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφευχθεί το ατύχημα. Το μόνο που τελικά δεν γλίτωσε - αποδεικνύοντας το πόσο κοντά βρεθήκαμε στην τραγωδία - ήταν το καπέλο του Παρέδες.

Μουντιάλ 2022: Την «έγδυσε» ο Μέσι - Φίλαθλος της Αργεντινής τρελάθηκε με τη νίκη και τα... πέταξε έξω (video)

Χαμός επικράτησε προχθες (18/12) μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2022, με μια φίλαθλο να γίνεται viral, καθώς «τα πέταξε έξω» την ώρα που πανηγύριζε στο γήπεδο.

Η γυναίκα καταγράφηκε να χοροπηδά πάνω κάτω χωρίς όμως να φορά τίποτα στο πάνω μέρος του σώματός της. Η topless φίλαθλος βρισκόταν πίσω από ένα πανό και η κάμερα την έπιασε την ώρα των έξαλλων πανηγυρισμών της.

Η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν συγκλονιστικό τελικό. Το πάρτι άρχισε και στο Μπουένος Άιρες αμέσως μετά την εύστοχη εκτέλεση του Μοντιέλ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share