Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην ΑΕΚ: Στο χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς!

Χτύπημα για την Ένωση - Έξω για μεγάλο διάστημα

19 Δεκεμβρίου 2022 14:42
Σοκ στην ΑΕΚ: Στο χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς!
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή δεδομένων με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μπαίνει άμεσα για επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ισχυρό σοκ για την ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Στην Ενωση είχαν εξετάσει διεξοδικά το πρόβλημα του Σέρβου μέσου στους κοιλιακούς και είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν με συντηρητική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα όταν επιχείρησε να βάλει ένταση στο πρόγραμμα του και να ανεβάσει ρυθμούς, αν και αρχικά πήγε καλά και έδωσε αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τα πράγματα εξελίχθηκαν με το χειρότερο τρόπο.

Ο Γκατσίνοβιτς αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις. Σε τέτοια περίπτωση, το μείζον είναι πάντα κατά πόσο ο ίδιος ο οργανισμός του παίκτη μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα, η «απάντηση» που δόθηκε από τον Σέρβο μέσο είναι πως δεν μπορεί και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να αντιμετωπιστεί χειρουργικά. Ετσι, ο Γκατσίνοβιτς θα μπει άμεσα – το πρωί της Τρίτης – στο χειρουργείο. Ο χρόνος αποθεραπείας για τον διεθνή χαφ ορίζεται σε 4-5 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως χάνει ουσιαστικά όλο τον Ιανουάριο.

Στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν με συντηρητική αγωγή. Αλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις το πρωτόκολλο αναφέρει πως σε πρώτο χρόνο ποτέ δεν ξεκινάς με χειρουργείο, ενώ ούτε η κατάσταση του έδειχνε αρχικά πως θα απαιτούνταν επέμβαση. Γι’ αυτό τον λόγο την προηγούμενη εβδομάδα ο Ματίας Αλμέιδα είχε πει πως δεν μιλάμε για χειρουργείο, αλλά είχε θέσει και το θέμα της διαχείρισης των ενοχλήσεων από τον ίδιο τον παίκτη. Χθες μίλησαν ξανά οι δυο τους και ο Αλμέιδα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το πως νιώθει ο παίκτης που είναι και η βάση για τις εξελίξεις.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share