Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα χαμένο τετ α τετ αποφάσισε: Την πλάτη του Μέσι για πάντα ο Κριστιάνο, μέχρι να δουν και οι δύο του Εμπαπέ!

Η τεράστια ευκαιρία του Κόλο Μουανί στο φινάλε της παράτασης - παράστασης έδωσε την απάντηση στο ερώτημα Μέσι - Κριστιάνο!

18 Δεκεμβρίου 2022 20:51
Ένα χαμένο τετ α τετ αποφάσισε: Την πλάτη του Μέσι για πάντα ο Κριστιάνο, μέχρι να δουν και οι δύο του Εμπαπέ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τι ματς, τι παράσταση! Αυτό είναι το ποδόφαιρο, αυτό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο! Και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που χαράζουν την ιστορία! Και η ιστορία έγραψε. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λιονέλ Μέσι, κανένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο και αν θέλουμε οι φιλοβασιλικοί της Ρεάλ να βλέπουμε τον Πορτογάλο πάνω από τον Αργεντινό οι τίτλοι είναι αυτοί που γράφουν ιστορία. Και από το παλμαρέ του CR7 θα λείπει για πάντα ένα Μουντιάλ. Κάτι που ο Λιο θα έχει, συμπληρώνοντας το παλμαρέ του με όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να είναι από διοργανώσεις που αγωνίστηκε. Έτσι γράφετε η ιστορία. Και σ' αυτό έβαλε το χεράκι του και ο Κόλο Μουανί με το χαμένο τετ α τετ στο φινάλε της παράτασης του μεγάλου τελικού.

Η μοίρα αποφάσισε: Την πλάτη του Μέσι για πάντα ο Κριστιάνο, μέχρι να δουν και οι δύο του Εμπαμπέ!

Ο Λίο Μέσι λοιπόν μένει στην ιστορία ως πιο πετυχημένος (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Όσο προλαβαίνει φυσικά. Διοτί ακολουθεί ο 23χρονος Κιλιάν Εμπαμπέ. Τι και αν σε δύο μέρες θα κάνει «μαύρα» γενέθλια μετά τον χαμένο τελικό, λίγο πριν κλείσει τα 24 του χρόνια κατάφερε το απίστευτο! Χατ τρικ σε μεγάλο τελικό Μουντιάλ και ενώ μετράει ήδη μια κατάσταση στην καριέρα του. Ακόμα 3-4 συμμετοχές σε Μουντιάλ τις έχει (να είναι καλά ο άνθρωπος) και θεωρείται δεδομένο πως κανένας Μέσι δεν μπορεί να τον αφήσει σε... δεύτερη μοίρα!

 μοίρα αποφάσισε: Την πλάτη του Μέσι για πάντα ο Κριστιάνο, μέχρι να δουν και οι δύο του Εμπαμπέ!

Επειδή το ποδόσφαιρο έχει πάντα δύο όψεις, πέρα από τον νικητή, έχουμε και τον ηττημένο, εκεί που η Γαλλία και ο σούπερ σταρ Κιλιάν είναι εδώ για να γράψουν τη δική τους ιστορία. Το τι έχει καταφέρει ο Εμπαμπέ στα 24 χρόνια της ζωής του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, όπως και το τι μπορεί να καταφέρει στο μέλλον! Το ποδόσφαιρο παραμένει ο βασιλιάς του αθλητισμού και θα καταφέρει να είναι όσο υπάρχουν παίκτες για τον Γάλλο.

Υ.Γ.: Με την ευκαιρία θα πρέπει να τελειώνει αυτή η καραμέλα της σύγκρισης ποδοσφαιριστών του σήμερα, με αντίστοιχους 20-30 ετών πίσω. Διότι τα πράγματα αλλάζουν! Για παράδειγμα εποχές Μαραντόνα και πόσο μάλλον Πελέ και Πούσκας δεν υπάρχαν σκάουτινγκ, δεν υπήρχαν βίντεο για να μελετήσουν οι αντίπαλοι τον κάθε αυτό αστέρα. Πλέον ο κάθε αμυντικός ξέρει και τι ώρα κάνει την... ανάγκη του ο κάθε Μέσι, ο κάθε Κριστιάνο και ο κάθε Εμπαμπέ. Για να τελειώνουμε

Sports

Ροή ειδήσεων

Share