Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεβαδειακός - Άρης 1-2: Προβάδισμα με ανατροπή στη Λιβαδειά (Videos)

Δείτε τα γκολ

16 Δεκεμβρίου 2022 18:13
Λεβαδειακός - Άρης 1-2: Προβάδισμα με ανατροπή στη Λιβαδειά (Videos)
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους "8" του Κυπέλλου ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και έχει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς της 11ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, και ο Ολυμπιακός έκλεισε μια θέση στους «8».

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40' όταν ο Βήχος έκανε υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Πάρντιου ο οποίος πέρασε τον Σιαμπάνη και πλάσαρε στην κενή εστία.

Την ίδια ώρα ο Άρης εκτός από την πρώτη καλή στιγμή που είχε στο ματς στο 12' με τον Γκρέι ο οποίος νικήθηκε από τον Μάρκοβιτς εν συνεχεία είχε μια ανούσια υπεροχή και τα έκανε όλα καλά μέχρι έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού αλλά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει τον Μάρκοβιτς.

Στο δεύτερο 45λέπτο όμως οι κιτρινόμαυροι με δύο εκτελέσεις φάουλ μέσα σε έντεκα λεπτά, το πρώτο από τον Ιτούρμπε και το δεύτερο από τον Πάλμα κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρχικά και εν συνεχεία να φτάσουν στην ανατροπή.

Ρόλο στην ανατροπή έπαιξε και η είσοδος του Ιτούρμπε στο ματς αντί του Ροντρίγκες ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε πως ακόμα θέλει δουλειά. Ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια στο 52' όταν ο Ευαγγέλου έδειξε έμμεσο φάουλ σε διώξιμο του Τσάπρα με τον Μάρκοβιτς να παίζει τη μπάλα με τα χέρια. Ο Ιτούρμπε δέχτηκε την πάσα από τον Πάλμα, το τείχος άνοιξε, και ο Παραγουανός ισοφάρισε σε 1-1.

Γκολ: 40' Τσιριγώτης/52' Ιτούρμπε, 63' Πάλμα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share