Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Στέφανος Μυλωνάς

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

9 Δεκεμβρίου 2022 11:57
Πέθανε ο Στέφανος Μυλωνάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θλίψη βυθίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς απεβίωσε ένας εμβληματικός παλαίμαχος. Ο σπουδαίος μέσος και αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανος Μυλωνάς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών. Παράλληλα, στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία της Πάτρας, μετά την μακάβρια έιδηση για τον θάνατο του πρώην αντινομάρχη Θανάση Κυριακόπουλου.

Ο παλαίμαχος άσος υποβλήθηκε σε μία επέμβαση ρουτίνας στην χολή σε νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά παρουσιάστηκε μια επιπλοκή, που αποδείχτηκε μοιραία.

Ο Μυλωνάς έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Τρικάλων, την οποία φόρεσε από το 1968 έως το 1979 σε Α’, Β’ Εθνική και Κύπελλο. Συνολικά μέτρησε 278 συμμετοχές με τα «κυανέρυθρα» και πέτυχε 16 γκολ.

Διατηρούσε επί σειρά ετών Πρακτορείο Προπό, ενώ παλιότερα είχε και μαγαζί με αθλητικά είδη. Η κηδεία του Στέφανου Μυλωνά θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 3:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Ράξα.

Πέθανε ο Στέφανος Μυλωνάς

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

«Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα και σύσσωμα το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο της παλιάς δόξας της ομάδας Στέφανου Μυλωνά.

Έναν ποδοσφαιρική που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ένδοξη ιστορία του ΑΟΤ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Στέφανος Μυλωνάς έπαιξε στον ΑΟ Τρίκαλα από το 1968 έως το 1979 σε Α’ και Β’ Εθνική, με 278 συμμετοχές και 16 γκολ αν και αριστερός μπακ χαφ!».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share