Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2022 / Βέλγιο - Καναδάς (1-0): Αγχωτικό τρίποντο και προβάδισμα πρωτιάς για τους Κόκκινους Διαβόλους

«Φύλακας άγγελος» για τους Κόκκινους Διαβόλους ο Τιμπό Κουρτουά

23 Νοεμβρίου 2022 23:05
Μουντιάλ 2022 / Βέλγιο - Καναδάς (1-0): Αγχωτικό τρίποντο και προβάδισμα πρωτιάς για τους Κόκκινους Διαβόλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Βέλγιο δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στον εξαιρετικό Καναδά, όμως ήταν πιο ουσιαστικό και χάρη στο γκολ του Μίτσι Μπατσουαγί πήρε τη νίκη με 1-0. Έχασαν πέναλτι και αρκετές κλασικές ευκαιρίες οι Καναδοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 / Ισπανία – Κόστα Ρίκα (7-0): Έκρυψαν τη μπάλα οι Ίβηρες (Video)

Το Βέλγιο μπορεί να μην... έθελξε με την εικόνα του στην πρεμιέρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως χάρη στο γκολ του Μίτσι Μπατσουαγί «λύγισε» με 1-0 τον ανώτερο Καναδά και πήρε προβάδισμα πρωτιάς στον 6ο όμιλο σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Μαρόκο με την Κροατία. «Φύλακας άγγελος» για τους Κόκκινους Διαβόλους ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος κατέβασε «ρολά» και απέκρουσε το πέναλτι του Αλφόνσο Ντέιβις.

Βέλγιο: Κουρτουά, Ντεντόνκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Καστάνιε, Βίτσελ, Τίλεμανς (46' Ονάνα), Καράσκο (46' Μενιέ), Ντε Μπρόινε, Αζάρ (62' Τροσάρ), Μπατσουαγί (78' Οπέντα)

Καναδάς: Μπόριαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Εουστάκιο (81' Οσόριο), Χόιλετ (58' Λάριν), Μπιουκάναν (81' Μίλαρ), Χάτσινσον (58' Κονέ), Ντέιβις, Ντέιβιντ, Λαριεά (74' Αντεκούγκμπε)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share