Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2022: Μεξικό και Πολωνία "σώζουν" την Αργεντινή! Ήρωας ο Οτσόα, μοιραίος ο Λεβαντόβσκι (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

22 Νοεμβρίου 2022 20:23
Μουντιάλ 2022: Μεξικό και Πολωνία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μουντιάλ 2022: Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι είδε ο φίλαθλος κόσμος ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία για τον 3ο όμιλο, παρότι το παιχνίδι δεν είχε γκολ!

Το ματς απέκτησε πολύ ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Πολωνοί έχασαν πέναλτι με τον Λεβαντόφσκι. Έτσι με το ισόπαλο 0-0 οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, το οποίο είναι ένα αποτέλεσμα που ευνοεί την Αργεντινή, η οποία ηττήθηκε από τη Σαουδική Αραβία που σημείωσε ιστορική νίκη με ανατροπή.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με το Μεξικό να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο αυτό να έχει μεταφραστεί με κάποια κλασσική ευκαιρία, ενώ Πολωνία προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 26' με την κεφαλιά του Βέγκα μετά από μπαλιά του Ερέρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Γκαγιάρδο απέφυγε και τον Σέζνι, απέτυχε να απειλήσει, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Σάντσες.

Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους τερματοφύλακες να αναδεικνύονται σε μεγάλους πρωταγωνιστές. Ειδικά ο γκολκίπερ του Μεξικού που απέκρουσε το πέναλτι του Λεβαντόφσκι, στο 55', το οποίο ο διαιτητής έδωσε μετά από εξέταση του VAR. H Πολωνία λοιπόν έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και όχι μόνο αυτό; Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να βρεθεί πίσω στο σκορ.

Στο 64' ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά τη σέντρα του Άλβαρες που βρήκε τον Μαρτίν και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία πήρε ρότα προς τα δίχτυα... Το ματς στη συνέχεια απέκτησε πολύ καλό ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, οι άμυνες όμως είχαν κλείσει αρκετά με αποτέλεσμα να μη δούμε κάποια άλλη στιγμή που να ξεσήκωσε τον κόσμο.

Έτσι Μεξικό και Πολωνία μοιράστηκαν βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική, η Πολωνία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Σαουδική Αραβία και το Μεξικό την Αργεντινή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share