Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2022 / Σενεγάλη - Ολλανδία: Ο Κλάασεν από κοντά σφράγισε τον θρίαμβο των οράνιε στο 90+9'

Ο Κλάασεν ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της Ολλανδίας επί της Σενεγάλης με 2-0

21 Νοεμβρίου 2022 20:21
Μουντιάλ 2022 / Σενεγάλη - Ολλανδία: Ο Κλάασεν από κοντά σφράγισε τον θρίαμβο των οράνιε στο 90+9'
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κλάασεν ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της Ολλανδίας επί της Σενεγάλης με 2-0, όταν πήρε το ριμπάουντ από την άσχημη επέμβαση του Μεντί στο σουτ του Ντεπάι και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ολλανδία επικράτησε της Σενεγάλης 2-0 για την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022. Οι οράνιε ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο στον πρώτο τους αγώνα στο Κατάρ με τον Κλάασεν στο 90+9', ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Μεντί στο σουτ του Ντεπάι. Λίγο νωρίτερα, η Αγγλία "κατασπάραξε" το Ιράν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Εντουάρ Μεντί, Κουλιμπαλί, Πάπε Αμπού Σισέ, Ιντρίσα Γκέιγ, Ναμπαλί Μεντί, Κουγιατέ (73’ λ.τρ. Πάπε Γκέιγ), Ντιά (69’ Ντιένγκ), Ντιατά (73’ Τζάκσον), Σαρ, Σαμπαλί, Ντιαλό (62’ Γιάκομπς).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Μπερχάους (79’ Κουπμάινερς), Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Γκάκπο (90’+4 Ντε Ρουν), Μπέρχβαϊν (79’ Κλάασεν), Γιάνσεν (62’ Ντεπάι).

Μουντιάλ 2022: Σάλος στο συντηρητικό Κατάρ - Το στήθος της έδειξε Αγγλίδα οπαδός και προκάλεσε πανικό (video)

Ένα απρόσμενο σκηνικό εκτυλίχθηκε πριν από τον αγώνα Βρετανίας-Ιράν, στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2022, όταν Αγγλίδα οπαδός σήκωσε τη μπλούζα της και ξαφνικά, στο γήπεδο στη Ντόχα, φάνηκε το... στήθος της. Η κοπέλα ήταν τόσο χαρούμενη με την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου όπου θέλησε να δείξει το στήθος της για γούρι στην ομάδα αλλά και εμψύχωση.

Απίστευτο...έπεσε ο ΑΝΤ1 την ώρα του πρώτου του αγώνα Μουντιάλ


Το συμβάν καταγράφηκε ενώ η η νεαρή γυναίκα, με ζωγραφισμένη την αγγλική σημαία στα μάγουλά του, κατέβαινε τις σκάλες.

Μοιραία ανακύπτει το ερώτημα τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες, εάν δηλαδή θα επιβληθεί τιμωρητική ποινή στη γυναίκα, δεδομένου ότι το περιστατικό έγινε σε ένα καθεστώς με ιδιαίτερα αυστηρούς, για τις γυναίκες, κανόνες.

Είναι η πρώτη φορά που οι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγονται στη Μέση Ανατολή, όμως οι υποθέσεις που αφορούν στην έλλειψη σεβασμού απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα απασχολούν τη διεθνή κοινότητα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share