Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-4: Οι κίτρινοι πέτυχαν σπουδαία νίκη

Θρίαμβος για την ομάδα

13 Νοεμβρίου 2022 18:20
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-4: Οι κίτρινοι πέτυχαν σπουδαία νίκη
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με νίκη έκλεισε ο Άρης τον πρώτο γύρο της Super League, καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 στους Ζωσιμάδες. Ο Φαμπιάνο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 60' άνοιξε το σκορ, ο Ενκολού με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 78' και το τέρμα του Οντουμπάτζο στο 81', με τον Πάλμα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90+3'. Παράλληλα, τα Γιάννενα γνώρισαν...την ήττα και από το Βόλο.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με τον Άρη να έχει κατά κύριο την κατοχή της μπάλας και στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος βρήκε το γκολ. Ο Στάικος έριξε στο ματς τον Ροσέρο και οι Ηπειρώτες βρήκαν νέα πνοή στην επιθετική τους γραμμή.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε πολλές καλές στιγμές μετά το 70ο λεπτό, στην προσπάθειά τους να πάρουν κάτι στο ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Κουέστα σε μια εξ αυτών. Ο ΠΑΣ δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα Άρης
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Αρχικά στο 78' ο Ενκολού ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ο Πάλμα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νταμπό με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Καμερουνέζο στόπερ, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο γκολ του Άρη. Αυτή τη φορά οι κίτρινοι αναπτύχθηκαν από τα δεξιά ο Νταμπό έπιασε μια κεφαλιά η οποίο σταμάτησε από τον Αθανασίου με τον Οντουμπάτζο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αθανασίου σταμάτησε τον Νταμπό με κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης ο Οντουμπάτζο την έστειλε προς την εστία. Ο Εραμούσπε στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας. Στο τέλος ο Άρης πέτυχε και τέταρτο γκολ με ωραίο πλασέ του Πάλμα στο 90+3', έπειτα από γύρισμα του Γκρέι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share