Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Τι συνέβη με τα σκευάσματα που πήρε στον αγώνα με τον Τσιτσιπά

Συνεργάτες του «κρύβονται» για να το φτιάξουν

11 Νοεμβρίου 2022 15:55
Σάλος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Τι συνέβη με τα σκευάσματα που πήρε στον αγώνα με τον Τσιτσιπά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συζήτηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Paris Masters (δείτε στιγμιότυπα από τα αγώνα). Στο βίντεο φαίνονται συνεργάτες του τενίστα να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους τραβάει με κινητό, κάνουν ό, τι μπορούν για να μη φαίνεται τι ακριβώς κάνουν.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται εδώ πέρα και με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται απίστευτα ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανάρτησε το βίντεο.

Στη συνέχεια φαίνεται μια κοπέλα να μεταφέρει το σκεύασμα στον «Νόλε» ο οποίος, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο, ρωτάει τον προπονητή του πότε να το πιει.

Θέση στο ζήτημα πήρε και η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, προτρέποντας τον κόσμο να αφήσει τον Σέρβο να μιλήσει όποτε αυτός θέλει. «Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Είναι παράλογο να ζητάει ο κόσμος από κάποιον αν μιλήσει για κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμος. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς.

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα "έχωσε" στον πατέρα του: «Είσαι μ@λ@κ@ς φύγε» (Video)

Τον Ντένις Νόβακ αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με στόχο την πρόκριση στους «16» του τουρνουά της Βιέννης. Παράλληλα, ένα απίστευτο σκηνικό είχε λάβει χώρα στον αγώνα του Έλληνα τενίστα, με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για το Laver Cup

Το ξέσπασμα μετά το break

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του, αφού, κατά τη διάρκεια ενός break που δέχθηκε, έγινε έξαλλος με τον πατέρα και προπονητή του.

Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον Στέφανο Τσιτσιπά, να λέει στον πατέρα του, «είσαι μαλ…» και στη συνέχεια «φύγε», δείχνοντας να νεύρα που είχε εκείνη τη στιγμή. Ό,τι και να συνέβη μεταξύ των δύο τους, πάντως, ο Έλληνας τενίστας πήρε τελικά το πρώτο σετ.

Νόβακ - Τσιτσιπάς 0-2: Νικηφόρα αρχή στο Όπεν της Βιέννης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν βρήκε ρυθμό νίκησε με άνεση τον Ντένις Νόβακ με 2-0 σετ και έκλεισε ραντεβού με τον Μπόρνα Τσόριτς στο β' γύρο του Όπεν της Βιέννης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προβληματίστηκε για ένα σετ απέναντι στον αυστριακό Ντένις Νόβακ, όμως επικράτησε με 7-6(2), 6-2 σε 87 λεπτά και πέρασε στη φάση των «16» στο Όπεν της Βιέννης.

Εκεί ο Έλληνας παίκτης θα βρει αντιμέτωπο τον Κροάτη, Μπόρμνα Τσόριτς, από τον οποίο τον Αύγουστο είχε ηττηθεί στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι με 2-0 σετ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share