Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Πέρασε από Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - «Καθάρισε» με Ανδρούτσο

Στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή

9 Νοεμβρίου 2022 22:52
Super League: Πέρασε από Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - «Καθάρισε» με Ανδρούτσο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Ένα γκολ από τον Θανάση Ανδρούτσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 0-1 στη Λιβαδειά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, με την Ένωση να κερδίζει άνετα τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες πριν τη φάση του γκολ: Ο Χάμες σέντραρε από τ’ αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Μασούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ανδρούτσο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το 0-1 του Ολυμπιακού.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 48′ με τον Τζημόπουλο ο οποίος έπιασε ένα ανάποδο πλασέ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι από το 50′ και μετά δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου να τους βρίσκει νικητές.

Πέρασε από Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (85′ Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46′ Γιαννιώτας), Πέτρε (46′ Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39′ Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (76′ Άβιλα), Ρέτσος, Ντόη, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (83′ Σαμασέκου), Μπιέλ (83′ Φορτούνης), Μασούρας (76′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (64′ Μπακαμπού).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share