Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Τιμητική βράβευση του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Για τη σημαντική προσφορά του στο Ελληνικό Handball και τον αθλητισμό από το 1984

8 Νοεμβρίου 2022 11:34
Τιμητική βράβευση του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τιμητική βράβευση απέσπασε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), για την 38ετή στήριξή του στον Αθλητισμό και το ελληνικό handball, το οποίο «αγκάλιασε» από τα πρώτα χρόνια της «γέννησής» του στη χώρα μας, 5 μόλις έτη μετά την ίδρυση της Ο.Χ.Ε (1979), δημιουργώντας την ομάδα χάντμπολ ανδρών «ΣΧΟΛΕΣ ΞΥΝΗ» το 1984!

Η βράβευση του Καθηγητή Ξυνή από τον πρόεδρο της Ο.Χ.Ε., κ. Κώστα Γκαντή, έλαβε χώρα στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών Handball με την Εθνική Ολλανδίας, παρουσία των κ.κ. Στέλιου Αγγελούδη (μέλος Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Χαράλαμπου Λόττα (Πρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας Handball) και άλλων παραγόντων του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας.

 Τιμητική βράβευση του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι Χορηγός Εκπαίδευσης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος -προσφέροντας κάθε χρόνο 6 ετήσιες υποτροφίες σπουδών για το “Executive Diploma in Sports Management” σε εν ενεργεία ή βετεράνους αθλητές των 6 Εθνικών μας ομάδων handball- ενώ είναι και Μεγάλος Χορηγός της ομάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Πρωταθλητές Ελλάδος 2021-2022), η οποία προέκυψε, με πρωτοβουλία του κου. Ξυνή, από τη συνένωση του Πρωταθλητή Ελλάδος Handball ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. με τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

INFO:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share