Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε ανοιχτό «πόλεμο» η Θύρα 7 με την κυβέρνηση: «Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού - Ραντεβού στις κάλπες»

«Σκληρή» ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας από τους οργανωμένους της ομάδας του Πειραιά

7 Νοεμβρίου 2022 18:23
Σε ανοιχτό «πόλεμο» η Θύρα 7 με την κυβέρνηση: «Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού - Ραντεβού στις κάλπες»
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις πρώτα του διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου και στη συνέχεια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήρθε η σειρά της Θύρας 7, του μεγαλύτερου «ερυθρόλευκου» συνδέσμου οπαδών να εξαπολύσει επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό μετά από πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, μετά τις αναφορές περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο Μαξίμου και «στημένης» Ομοσπονδίας, η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται έντονα στην κυβέρνηση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού».

«Η ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά,έχει επιλέξει την στάση του NO POLITICA εκτός και αν οι πολιτικοί στρέφονται ενάντια σε αυτό που λατρεύουμε τον τρισένδοξο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένος οπαδών των Πειραιωτών, τονίζοντας πως η ΝΔ θέλει να «απονείμει το πρωτάθλημα στον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της φίλο, ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ».

Παράλληλα, στην ανάρτηση της η Θύρα 7 -μια ημέρα μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (1-1) και όσα ειπώθηκαν από την πλευρά των «ερυθρολεύκων»- δίνει… ραντεβού με τους «εχθρούς» της ομάδας στις κάλπες!

Οργανωμενοι οπαδοι Ολυμπιακου Θυρα 7
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της «Θύρας 7» αναφέρεται:

«Όλη η Ελλάδα είδε χτες ποια είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα,ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ που ξεβράκωσε το πράσινο πτώμα,το πτώμα που είχε σε όλο το ματς τον ΔΟΥΡΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ καλύτερο παίκτη και τους έσωσε από την ήττα με ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΙΜΟΥ! Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και κωλοτούμπες της θύρας 13 που τολμήσατε και μιλήσατε για βρόμικα πρωταθλήματα, αυτά τα οποία κατακτούμε με διαφορές +25 και +30 βαθμούς από το πράσινο τσίρκο! Το τσίρκο που έγινε ειδική τροπολογία στον τρόπο αδειοδότησης για να μην πέσει στην Β Εθνική!

Μιλάτε για τίτλους που κρίθηκαν σε αγώνα μεταξύ μας και ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΤΕ όπως στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ που σας στοιχειώνει ακόμα! Εσείς που μέχρι πέρυσι,είχατε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα σας,που παίζει εδώ και χρόνια σε άδεια λεωφόρο! Οι πρωταθλητές της ΑΠΟΧΗΣ επίσημης και ανεπίσημης! Αυτοί που απο την ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ στέρηση τους,ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ με ΠΕΤΣΙΝΑ πέναλτι! Μια ζωή είστε ΑΠΟΝΤΕΣ στα δύσκολα και πανηγυρτζίδες της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share