Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Θα γίνει τελικά το μεγάλο «ντέρμπι των αιωνίων»; Νέα δεδομένα με την κακοκαιρία «EVA»

Όσα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι

6 Νοεμβρίου 2022 13:34
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Θα γίνει τελικά το μεγάλο «ντέρμπι των αιωνίων»; Νέα δεδομένα με την κακοκαιρία «EVA»
Φωτογραφίες: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ&ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κακοκαιρία EVA μπορεί δυνητικά να απειλήσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σενάρια ακόμα και για ακύρωσή του.

Υπενθυμίζεται πως οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στις 19:30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κάνει το απόλυτο 11 στα 11 και τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να του κόψουν το σερί και τα... φτερά. Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα είναι το COSMOTE SPORT 1.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία «EVA»: Νέο εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ - Σε ποιες περιοχές θα «ανοίξουν» οι ουρανοί

Τι θα γίνει με τον καιρό;

Από την Πέμπτη κυκλοφορούσαν σενάρια σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς η κακοκαιρία που θα χτυπούσε την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο θα έφερνε έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Αττική. Μάλιστα, υπήρχε στη σκέψη των ομάδων πως ίσως ο αγώνας θα έπρεπε να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, δεν υπάρχει προς το παρόν στο τραπέζι καμία απόφαση για αναβολή του αγώνα και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά.

Βέβαια, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, καθώς το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και πάλι την Αθήνα.

Το ενδεχόμενο αναβολής είναι εξαιρετικά δύσκολο προς το παρόν, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου την ώρα του αγώνα τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει κατά πολύ.

Ο διαιτητής του αγώνα

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την ΚΕΔ ο Δανός, Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει σφυρίξει αρκετά παιχνίδια στην φάση ομίλων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βοηθοί του 42χρονου θα είναι οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκααρντ, Βίκτορ Σκίτε, 4ος ορίστηκε ο Παπαπέτρου και στο VAR θα είναι ο Γιάκομπ Σούνμπεργκ με τον Μεϊντάνα.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (06/11) στο νότιο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο, μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (06/11) στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στην Αττική και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Ακόμα, έντονα φαινόμενα αναμένονται μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06/11) στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στη δυτική Κρήτη. Από νωρίς, το απόγευμα της Κυριακής (06/11) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07/11), βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο ανατολικό Αιγαίο από την περιοχή Σάμου – Ικαρίας και νοτιότερα μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share