Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Champions League: Μπενφίκα και Βλαχοδήμος «πέταξαν» έξω την Γιούβε - Όλα τα γκολ μιας ακόμη βραδιάς (25/10) με πλούσιο θέαμα

Πολλά γκολ και μεγάλες προκρίσεις στο ξεκίνημα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων

26 Οκτωβρίου 2022 13:20
Champions League: Μπενφίκα και Βλαχοδήμος «πέταξαν» έξω την Γιούβε - Όλα τα γκολ μιας ακόμη βραδιάς (25/10) με πλούσιο θέαμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερή ατυχία: Ολική ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ, εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν!

Απίστευτη ατυχία του κορυφαίου, ως τώρα, παίκτη της φετινής Super League. Η μαγνητική στο γόνατο του Αιτόρ έδειξε ότι μένει 6 μήνες εκτός με ολική ρήξη χιαστού.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Από χθες ήταν γνωστό ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός του κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ωστόσο έμενε να φανεί αν έχει υποστεί μερική ή ολική ρήξη. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι για το υπόλοιπο της σεζόν. Μια μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αϊτόρ είχε πετύχει ήδη 8 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Super League. Ιδιαίτερα άτυχος και ο παίκτης φυσικά που τραυματίζεται σοβαρά στο καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.

Μουντιάλ 2030: Η Ελλάδα συνυποψήφια για τη διοργάνωση - Έτοιμος ο φάκελος!

Έτοιμη να συνδιοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2030 δείχνει η Ελλάδα! Μάλιστα, ο σχετικός φάκελος που θα σταλεί προς τη FIFA φαίνεται πως είναι έτοιμος. Αυτό ανέφερε ο β' αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Μάνος Σταραμόπουλος στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του Συνδέσμου στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι, ώστε να συνδιοργανώσουν οι τρεις χώρες το μεγάλο ραντεβού των εθνικών ομάδων όλου του κόσμου.

Δείτε επίσης: Με συνδρομή από τον ΑΝΤ1 οι 42/64 αγώνες του Μουντιάλ!

Ο Μπιν Σαλμάν, μάλιστα, έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες, στέλνοντας τον φάκελο της συνυποψηφιότητας σε μεγάλο γραφείο στις ΗΠΑ, για να διευθετηθούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες. Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να είναι αυτή που θα αναλάβει το μεγαλύτερο κόστος του Μουντιάλ 2030, με τα περισσότερα ματς να λαμβάνουν χώρα στο Ριάντ. Το Κάιρο θα φιλοξενήσει αγώνες σε ένα νεόκτιστο γήπεδο, το οποίο είναι υπό κατασκευή.

Όσο για την Ελλάδα, αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθούν στην «OPAP Arena», στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Τούμπα και στον Βοτανικό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share