Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση του Ενες Καντέρ για Παναθηναϊκό που «άναψε φωτιές» ξανά! (photo)

Ο Τούρκος σέντερ δε σταματά να σκέφτεται το «Τριφύλλι»

24 Οκτωβρίου 2022 19:04
Η ανάρτηση του Ενες Καντέρ για Παναθηναϊκό που «άναψε φωτιές» ξανά! (photo)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ενές Καντέρ δεν κρύβει ότι θέλει να παίξει μια μέρα μπάσκετ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και με ανάρτησή σου έβαλε ξανά φωτιά στα δημοσιεύματα.

Δείτε επίσης: Χαρούμενος μακριά από τη Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης - Σε πελάγη ευτυχίας με την... άλλη του αγάπη ο ηθοποιός

Ο Τούρκος ακτιβιστής φωτογραφήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και έγραψε: «Κάποια μέρα…», κάνοντας tag την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η Πράσινη ΚΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία να του απαντήσει και έτσι με μήνυμα ότι «Είσαι ένας από εμάς» έδειξε την αγάπη της στον πρώην παίκτη του ΝΒΑ. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Καντέρ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι ώστε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με την φανέλα του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Τρομερή ατυχία: Ολική ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ, εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν!

Απίστευτη ατυχία του κορυφαίου, ως τώρα, παίκτη της φετινής Super League. Η μαγνητική στο γόνατο του Αιτόρ έδειξε ότι μένει 6 μήνες εκτός με ολική ρήξη χιαστού.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Από χθες ήταν γνωστό ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός του κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ωστόσο έμενε να φανεί αν έχει υποστεί μερική ή ολική ρήξη. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι για το υπόλοιπο της σεζόν. Μια μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αϊτόρ είχε πετύχει ήδη 8 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Super League. Ιδιαίτερα άτυχος και ο παίκτης φυσικά που τραυματίζεται σοβαρά στο καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share