Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ασταμάτητος ο εξαιρετικός Βόλος - «Σκόρπισε» με τεσσάρα τον Ιωνικό και πήρε την πρόκριση (video)

Στην έκτη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε η ομάδα της Θεσσαλίας

18 Οκτωβρίου 2022 21:31
Κύπελλο Ελλάδας: Ασταμάτητος ο εξαιρετικός Βόλος - «Σκόρπισε» με τεσσάρα τον Ιωνικό και πήρε την πρόκριση (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εξαιρετική εικόνα που έχει μέχρι τώρα στη χρονιά επιβεβαίωσε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε 4-0 του Ιωνικού και προκρίθηκε στην έκτη φάση του Κυπέλλου. Το τελικό σκορ αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα με τους γηπεδούχους να είναι φανερά ανώτεροι και έφτασαν εύκολα στην πρόκριση.

Ο Ιωνικός ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος και είχε διπλή ευκαιρία στο 10 να ανοίξει το σκορ. Ο Μεντόσα βρήκε τον Ιωαννίδη εκείνος αρχικά με κεφαλιά και στη συνέχεια με σουτ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Κότνικ κράτησε το 0-0.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: Πέταξε στο Φάληρο ο Δικέφαλος με σούπερ Νάρεϊ

Από εκεί και μετά οι παίκτες του Βόλου ανέβασαν στροφές και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Τελικά, στο 19ο λεπτό ο Κούτσιας εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Περλέσι και την αδράνεια της άμυνας του Ιωνικού για να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

Μετά από το γκολ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη όμως ο Περλέσι και η αστοχία που έδειξαν οι παίκτες του Μπράτσου κρατούσαν το σκορ στο 1-0. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν με μία ακόμα ενέργεια του Φερνάντες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στον Κούτσια και εκείνος από κοντά έκανε το 2-0 στο 42'.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε καρμπόν με το πρώτο. Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Κότνικ σταμάτησε ξανά τον Ιωαννίδη σε τετ α τετ. Από εκεί και μετά ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 μετά από τραγικό λάθος από τον Αντούνες που αντί να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα τροφοδότησε τον Μεταξά και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την έκταση του σκορ οι παίκτες του Βόλου δεν σταμάτησαν και συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν και σε τέταρτο γκολ με τον Οζέγκοβιτς να ολοκληρώνει ιδανικά μία ακόμα ομαδική προσπάθεια στο 79'.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες, Κούτσιας

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης, Μίλο, Τσίμπσαχ, Μασάς, Οφόσου, Σεμπά, Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης

Τα πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Τρίτη 18 Οκτωβρίου

  • Βόλος - Ιωνικός 4-0 (19,42, Κούτσιας, 63' Μεταξάς, 79' Οζέγκοβιτς)

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

  • 15:00 ΑΕΛ - Λεβαδειακός
  • 15:00 Καλαμάτα - Παναιτωλικός
  • 15:00 Καλλιθέα - Βέροια
  • 15:00 Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή
  • 15:00 Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία
  • 18:00 Αστέρας - Ατρόμητος

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

  • 15:00 Κηφισιά - ΟΦΗ
  • 16:00 Άγιος Νικόλαος - Αλμυρός
  • 16:00 Ιωνικός Διαβατών - Απόλλων Παραλιμνίου
  • 16:00 Πανελευσινιακός - Απόλλων Πόντου
  • 19:00 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Μπαίνουν στην 6η φάση οι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share