Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: «Άσφαιροι» Αστέρας και Παναιτωλικός στην Τρίπολη (photos)

Έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν βαθμούς

16 Οκτωβρίου 2022 23:22
Super League: «Άσφαιροι» Αστέρας και Παναιτωλικός στην Τρίπολη (photos)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός πήραν από έναν βαθμό, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League να λήγει 0-0. Το ματς είχε λίγες φάσεις, με τους Αγρινιώτες να μπλοκάρουν τους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο 49' με τον Ατιένθα. Ο Παναιτωλικός είναι στην 7η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας στην 9η θέση με οκτώ.

αστερασ-παναιτωλικοσ-σουπερ-λιγκ-16-10
EUROKINISSI

Το πρώτο μέρος πέρασε εύκολα στη λήθη. Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Στεργιάκη. Από την άλλη οι Αγρινιώτες χτυπούσαν στην αντεπίθεση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι, με τις τελικές να είναι ελάχιστες έμεινε το 0-0 έως το φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 49ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο αφύλαχτος Ατιένθα έβαλε το πόδι του στο δεύτερο δοκάρι και αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία. Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δύσκολα απειλούσε την εστία του Στεργιάκη. Από την άλλη ο Παναιτωλικός δύσκολα ανοιγόταν και κρατούσε τα μετόπισθεν του.

αστερασ-παναιτωλικοσ-σουπερ-λιγκ-16-10
EUROKINISSI

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας (85' Ντομίνγκεθ), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρεθ, Γκαρντάβσκι (56' Καρμόνα), Μουνάφο, Στάνκο (57' Σίτο), Ρεγκίς (67' Μπαράλες), Μπαρτόλο (85' Ριέρα), Τιλίκα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (89' Σλίβκα), Σενγκέλια (89' Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77' Ντουάρτε)

Super League: Χαμογέλασε τελευταίος με Ντιουσέ ο ΟΦΗ στα Γιάννενα - «Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε από τον ΠΑΣ (photos)

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Ηπειρώτες με Ροσέρο (19') και Μπάλαν (76'), ωστόσο οι Τοράλ (56') και Ντιουσέ (89') είχαν την απάντηση.

Έτσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να συγκατοικούν στη βαθμολογία, να έχουν πέντε βαθμούς, αλλά να παραμένουν γι' αρκετά ματς μακριά από τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό, ενώ στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Μορέιρα είχε καλή ευκαιρία, με τον Μανδά να αποκρούει. Αμέσως μετά ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή και επιχείρησε να ελέγξει τον ρυθμό. Οι Ηπειρώτες ωστόσο κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 19ο λεπτό.

Δείτε επίσης: Super League: Λύτρωση στο φινάλε για την ΑΕΚ κόντρα στον εξαιρετικό Ατρόμητο - Το πέναλτι που έβαλε «φωτιά» στην OPAP Arena (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναπτύχθηκε γρήγορα, ο Μορέιρα από τα αριστερά γύρισε προς τον Ροσέρο, ο οποίος από κοντά έβαλε το πόδι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Μπαλογιάννη δημιούργησε κάποιες τελικές, χωρίς όμως να βρει απάντηση στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε αλλαγές για να αλλάξει την κατάσταση, όμως ο ΠΑΣ φαινόταν να ελέγχει την κατάσταση. Τουλάχιστον έως το 56ο λεπτό όταν οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση. Οι παίκτες του ΟΦΗ κυκλοφόρησαν ιδανικά, ο Ντουρμισάι με τακουνάκι τροφοδότησε τον Γκερέρο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Τοράλ μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε όμως πάλι να πάρει προβάδισμα με την αλλαγή του Στάικου. Ο Μπιλμπάο από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο νεοεισελθόντας Μπάλαν με ένα δυνατό πλασέ πάνω στην άμυνα του Μεγιάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι Κρητικοί ρίσκαραν προς το φινάλε και στο 89ο λεπτό έφεραν ξανά το ματς στα ίσα. Πάλι μία αλλαγή έδωσε τη λύση και συγκεκριμένα ο Ντιουσέ, ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο πλασέ εκτός περιοχής και νίκησε τον Πριόρ δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Μορέιρα (88' Μπαγκαλιάνης), Τζίμας (74' Μπάλαν), Ροσέρο, Παμλίδης (64' Ριένστρα)

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80' Γιαννούλης), Μαρινάκης (46' Τζου), Μπαλογιάννης, Περέα (80' Καμάου), Μεγιάδο, Τοράλ, Λάρσον, Ντίκο (30' Ντουρμισάι), Γκερέρο

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share