Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Λαβωμένος μεν, ασταμάτητος δε - Πέρασε και από την Λαμία το... Παναθηναϊκό «τρένο» (video)

Παρά τους πέντε παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες, το «Τριφύλλι» έκανε το 8/8

16 Οκτωβρίου 2022 21:51
Super League: Λαβωμένος μεν, ασταμάτητος δε - Πέρασε και από την Λαμία το... Παναθηναϊκό «τρένο» (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προελαύνει και να φτάνει στη μία νίκη μετά την άλλη και το ίδιο έκανε και στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας επικρατώντας της Λαμίας με 2-0 με τα γκολ των Παλάσιος και Σάντσες και έφτασε στο οκτώ στα οκτώ σε μια νίκη όμως που δεν μπορεί να την πανηγυρίσει όσο θα έπρεπε.

Δείτε επίσης: Super League: Χαμογέλασε τελευταίος με Ντιουσέ ο ΟΦΗ στα Γιάννενα - «Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε από τον ΠΑΣ (photos)

Αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε πέντε παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες. Ο λόγος για τους Αϊτόρ, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Τρουιγιέ με τους δύο τελευταίους μάλιστα να πηγαίνουν στο νοσοκομείο ενώ για τον τραυματισμό του Γάλλου στο γόνατο, στο ντεμπούτο του με το τριφύλλι, υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να αποδειχτεί αρκετά σοβαρός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός, μπήκε από την αρχή του ματς αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση καθώς ήξερε πως θα έπρεπε να βρει ένα γκολ νωρίς για να ανοίξει την άμυνα της Λαμίας. Το κατάφερε στο 23' μετά από ένα ωραίο "τρίγωνο" των Ιωαννίδη-Μπερνάρ και Παλάσιος και σκόρερ τον Αργεντινό και εν συνεχεία έκανε διαχείριση της αναμέτρησης.

Το τριφύλλι είχε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο για να πετύχει και άλλα γκολ τόσο με τον Παλάσιος όσο και με τον Αϊτόρ αλλά και τον Μάγκνουσον αλλά δεν τα κατάφερε και το πρώτο μέρος έληξε με τους πράσινους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με μια αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Αϊτόρ να μην μπορεί να συνεχίσει καθώς είχε μια διάταση στον προσαγωγό και τον Βέρμπιτς να μπαίνει στο ματς αντί του Ισπανού. Με την έναρξη στο δεύτερο μέρος όμως τραυματίστηκε και ο Τσέριν με το Τσόκαϊ να πραγματοποιεί τη δεύτερη συμμετοχή του και το τριφύλλι να χάνει το ρυθμό του. Χωρίς όμως η Λαμία να μπορεί να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι.

Ο Γιοβάνοβιτς είδε και τον Ιωαννίδη να βγαίνει "off" και μάλιστα με κάταγμα στη μύτη και πέρασε στη θέση του τον Τρουιγιέ. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι πράσινοι θα έμεναν πίσω για να διαφυλάξουν το σκορ βρήκαν ένα ακόμη γκολ από τον Σάντσες ο οποίος με διπλή προσπάθεια μετά από κόρνερ του Μπερνάρ από τα αριστερά έκανε το 2-0.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Τζανδάρης (67' Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ασκόβσκι (46' Νούνιες), Ντε Βινσέντι (82' Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (78' Γιακουμάκης), Μανούσος (78' Ρόμανιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν (52' Τσόκαϊ), Μπερνάρ (78' Γκάνεα), Αϊτόρ (46' Βέρμπιτς), Παλάσιος (78' Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71' Τρουιγιέ).

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share