Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Σε τροχιά Ευρώπης παραμένει ο Βόλος - Έκαμψε την αντίσταση και του Λεβαδειακού (video)

Στον αγώνα που άνοιξε την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος

15 Οκτωβρίου 2022 20:59
Super League: Σε τροχιά Ευρώπης παραμένει ο Βόλος - Έκαμψε την αντίσταση και του Λεβαδειακού (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βόλος έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική του πορεία στη Super League, καθώς νίκησε τον Λεβαδειακό 2-1 στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στη δεύτερη της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουτίνιο στο 52', ωστόσο οι Θεσσαλοί έφεραν τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών με Τσοκάνη και Ντέλετιτς.

Δείτε επίσης: Super League: Ανατρεπτικός Ατρόμητος - Τούμπαρε (και) τον ΠΑΣ με Κιάρτανσον και πάτησε 6άδα!

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αλλά να μην τις αξιοποιούν. Δεν συνέβη το ίδιο στο δεύτερο μέρος, με τον Λεβαδειακό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στο 52ο λεπτό.

Η απάντηση για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήρθε άμεσα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τσοκάνης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μάρκοβιτς. Έξι λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς. Ο Μεσκίδα στην τελευταία του ενέργεια στο παιχνίδι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντέλετιτς με υπέροχο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο 86ο λεπτό ο Τσιριγώτης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι κατά κύριο λόγο απείλησαν με τον Οζέγκοβιτς, με τους Βοιωτούς να έχουν αρκετούς παίκτες με τελικές προσπάθειες. Πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς ήταν από τον Λεβαδειακό. Ο Μουτίνιο έκανε μια υπέροχη ατομική ενέργεια στο 4' και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι δύο ομάδες απειλούσαν στο πρώτο κομμάτι του ημίχρονου κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Τορό έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βινίσιους δεν μπόρεσε να νικήσει από πολύ κοντά τον Κλέιμαν που απομάκρυνε σε κόρνερ με το γόνατο.

Τη σκυτάλη πήρε ο Βόλος, ο οποίος απείλησε με τον Τσοκάνη στο 28' και τον Οζέγκοβιτς στο 34'. Η σημαντικότερη ευκαιρία του Σέρβου φορ ήταν στο 38', όταν έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Φερνάντες, ο οποίος του έκανε το γύρισμα με τακουνάκι, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις σημαντικές ευκαιρίες τους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μουτίνιο στο 52', ο Τσοκάνης δέκα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια και ο Τσοκάνης ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Μετά την ανατροπή των Θεσσαλών, ο Λεβαδειακός πήρε τα ρίσκα του, όντας πίσω στο σκορ στην προσπάθειά του να πάρει έστω έναν βαθμό από το Πανθεσσαλικό, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Βέλιτς πίεσαν ψηλά και είχαν την ευκαιρία με τον τον Τσιριγώτη, ο οποίος προσπάθησε στο 86ο λεπτό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά, όμως πάνω στη γραμμή απομακρύνθηκε η προσπάθειά του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κώστας Μπράτσος για διαμαρτυρία.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντο, Μεσκίδα (69' Νοκέρτ), Φερνάντες, Ντέλετιτς (83' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76' Κούτσιας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (73' Λούα Λούα), Τορό (73' Χάμοντ), Μεχία, Νίκας, Βρακάς (46' Μπάχανακ), Μουτίνιο, Δούμτσιος (61' Τσιριγώτης).

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share