Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Spetses Mini Marathon 2022: Ένα απολαυστικό αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες! Ήταν όλοι εκεί - Φωτογραφίες και βίντεο

Το διασημότερο αθλητικό event, το «Spetses Mini Marathon» επέστρεψε στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με το motto «Νίκη είναι η συμμετοχή»!

10 Οκτωβρίου 2022 10:27
Spetses Mini Marathon 2022: Ένα απολαυστικό αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες! Ήταν όλοι εκεί - Φωτογραφίες και βίντεο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Για 11η χρονιά, οι Σπέτσες υποδέχθηκαν παγκόσμιους πρωταθλητές, ερασιτέχνες αθλητές και θεατές από όλη την Ελλάδα.

Το διασημότερο αθλητικό event, το «Spetses Mini Marathon» επέστρεψε στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με το motto «Νίκη είναι η συμμετοχή»!

Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου και ήδη στα social media της διοργάνωσης έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το απολαυστικό αυτό τριήμερο.

Ένα φοβερό κλικ από τον αγώνα 5k, αλλά και ένα βίντεο με τους κολυμβητές του Spetses Mini Marathon ανέβασε στο Instagram του και ο φωτογράφος Μιχάλής Λιαρούτσος.

Spetses Mini Marathon 2022: Επέστεψαν και οι παιδικοί αγώνες

«Το ετήσιο ραντεβού μας για το κολύμπι 3 χιλιομέτρων στις Σπέτσες @spetses_marathon ! Ο αγαπημένος μου κολυμβητικός αγώνας της χρονιάς!!» διαβάζουμε στην ανάρτηση που έκανε μια άλλη φωτογράφος, η Κατερίνα Κατώπη, η οποία επίσης μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από το event.

Με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των αμέτρητων εθελοντών, οι αξίες του αθλητικού ιδεώδους έλαμψαν και φέτος στην καρδιά του Αργοσαρωνικού.

Η διοργάνωση Spetses mini Marathon 2022 περιελάμβανε τρεις διαδρομές τρεξίματος 5, 10 και 25 χιλιομέτρων και τρεις διαδρομές κολύμβησης 1.500, 3.000 και 5.000 μέτρων.

Στη φετινή διοργάνωση συγκεντρώθηκαν συμμετέχοντες τόσο από τις "μικρές" όσο και από τις "μεγάλες" δημογραφικές ομάδες για να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη εκδήλωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Γέμισε... Survivors το Spetses Mini Marathon 2022 και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα εκπληκτικό αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, όπου διεξήχθη για 11η φορά το Spetses Mini Marathon, εκεί όπου έδωσαν τα παρόν άνθρωποι κάθε ηλικίας, από αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ ξεχώρισαν και οι παρουσίες επωνύμων, μεταξύ των οποίων και αρκετοί παίκτες από προηγούμενα Survivors.

Η αλήθεια είναι πως επειδή το συγκεκριμένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει αγαπηθεί αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό την τελευταία εξαετία, κάθε παίκτης είναι αρκετά αναγνωρίσιμος, με αποτέλεσμα αρκετά παιδάκια να ζητούν φωτογραφίες μαζί τους! Ξεχωριστή παρουσία σίγουρα εκείνη του νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση, αλλά και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστού και ως «Μισθοφόρου»!

Νικόλ Μαυρίδη, Ροδάνθη Καπαρού, Σοφιάνα Αβραμάκη, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Ανδρέα Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη ήταν μερικοί από τους πρώην παίκτες Survivor που βρέθηκαν το προηγούμενο τριήμερο στις Σπέτσες. Αρκετοί από τους παίκτες βέβαια είχαν μερικούς χορηγούς που διαφήμιζαν, όπως ο Μακεδονικός Χαλβάς, τα ζυμαρικά Melissa, η Herbalife κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί κι όλας πως αρκετοί εξ' αυτών πήραν μέρος και στα αγωνίσματα, με τους περισσότερες να συμμετέχουν στον μίνι μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το απολαυστικό τριήμερο των Survivors στις Σπέτσες:

undefinedundefinedundefined

Στο Spetses mini Marathon Αυγενάκης και Ζαχαράκη

Στον αγώνα Spetses mini Marathon που διοργανώθηκε για 11η φορά στις Σπέτσες μετείχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ανθρώπους του αθλητισμού.

Ο Κρητικός βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης και μοίρασε συγχαρητήρια μέσω ανάρτησής του στο FACEBOOK.

Spetses Mini Marathon 2022: Ένα απολαυστικό αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες! Ήταν όλοι εκεί - Φωτογραφίες και βίντεο

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως εξής:

«Στην εξαιρετική 11η διοργάνωση Spetses mini Marathon, με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, τον γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, τον Δήμαρχο Σπετσών, Παναγιώτη Λυράκη, την δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον στο βάδην, Αντιγονη Ντρισμπιωτη, την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση, Άννα Ντουντουνάκη, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στις καταδύσεις, Στέφανο Τσιβόπιουλο και την πρόεδρο αυτών των εξαιρετικών αθλητικών εκδηλώσεων, Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρρέλη.

Περισσότεροι από 2.500 αθλήτριες και αθλητές, αθλούμενοι, παιδιά και ΑμεΑ αγκάλιασαν την τριήμερη αθλητική γιορτή και συμμετείχαν σε δρομικούς αγώνες -25χλμ, όπου πρώτευσε ο Πρόεδρος της νεοσύστατης Hellenic Triathlon Federation, Christos Geitonas, 10 χλμ, 5χλμ, 1.000 και 500 μέτρα για παιδιά- και κολυμβητικούς αγώνες (3χλμ, 1,5 χλμ, 300 και 150 μέτρα για παιδιά), ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τα μηνύματα για υγιή άσκηση σε κάθε ηλικία, για τον καθένα μας

Στηρίζουμε ενεργά κάθε τέτοια προσπάθεια, τρέξαμε στα 5χλμ και διασκεδάσαμε τη χαρά και τα οφέλη της άθλησης, μαζί με όλους τους συμμετέχοντες.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην εμπνεύστρια και ψυχή του «SPETSES mini MARATHON», Μαρίνα Κουταρέλλη.

Οι Σπέτσες και τα αθλητικά δρώμενα που διοργανώνουν για όλη την κοινωνία, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις περιοχές της χώρας μας, συμβάλλοντας επιπλέον και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, τόσο για την τοπική όσο και για την εθνική οικονομία.

Μπράβο.».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share