Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League: Κερδισμένη η Λαμία στη Νίκαια - Μοιράστηκε τον βαθμό με τον Ιωνικό (video)

Χωρίς νικητή η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας (8/10) στο πρωτάθλημα

8 Οκτωβρίου 2022 22:15
Super League: Κερδισμένη η Λαμία στη Νίκαια - Μοιράστηκε τον βαθμό με τον Ιωνικό (video)
Πηγή φωτογραφίας: KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (8/10) στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ιωνικό που ήθελε πάση θυσία τη νίκη και τη Λαμία. Το τελικό ισόπαλο σκορ 1-1 αφήνει ευχαριστημένους μόνο τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό πόντο κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Δείτε επίσης: Super League: «Αλύγιστος» ο Βόλος - Επέστρεψε από το 2-0 και πέτυχε μυθική ανατροπή στο Αγρίνιο (video)

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους μπορεί να είναι ευχαριστημένοι μόνο από την εικόνα τους καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς κατάφεραν να ισοφαρίσουν και εν συνεχεία να φτιάξουν αρκετές τελικές για να πάρουν το τρίποντο αλλά στάθηκαν και άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια μετά το 1-1.

Γκολ στην πρώτη επίθεση η Λαμία

Η ομάδα του Φέστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτης μόλις επίθεση όταν σε ένα κόρνερ από πλευράς Ιωνικού οι παίκτες της Λαμίας βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ασκόφσκι να δίνει ωραία διαγώνια πάσα στον Ντε Βισέντι και ο Αργεντινός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιωνικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι με τους Λοβέρα-Φαντιγκά και Μάντζη να είναι οι κύριοι αποδέκτες των επιθέσεων των γηπεδούχων αλλά δεν μπόρεσαν στο πρώτο 45λεπτο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σαράνοβ δύο φορές να λέει με εντυπωσιακό τρόπο όχι στον Μάντζη τόσο στο 11' όσο και στο 22'. Η Λαμία από την πλευρά της μετά το γκολ είχε μόνο μια καλή στιγμή, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνο ο Μποάκιε πήρε την κεφαλιά με τον Χουτεσιώτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ισοφάρισε με το καλημέρα ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου "απάντησε" με τον ίδιο τρόπο στη Λαμία καθώς βρήκε γκολ στην πρώτη του φάση. Σε εκτέλεση φάουλ στο 47' και διώξιμο της άμυνας των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε τον Κάνιας που έκανε ένα σουτ και ο Μάντζης έκανε το τακουνάκι για να αλλάξει πορεία στη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους μετά την ισοφάριση και συνέχισαν να πιέζουν για να βρουν ένα δέυτερο γκολ. Στο 65' είχαν διπλή ευκαιρία καθώς αρχικά ο Μύγας πήρε μια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Σαράνοφ να διώχνει εντυπωσιακά και η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κάνιας που επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τον Σαράνοφ εκ νέου να απομακρύνει.

Ο Ιωνικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να φέρει τούμπα το ματς στο 68' όταν ο Σεμπά έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή στα δεξιά, πέρασε τον αντίπαλο του και έκανε το σουτ με το αριστερό το οποίο τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της Λαμίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από μια φάση για να σκοράρει αλλά οι Χουτεσιώτης και Σαράνοφ έδειξαν τα αντανακλαστικά τους. Αρχικά στο 90+1' ο Μεντόσα βρέθηκε στην περιοχή της Λαμίας έκανε την ντρίμπλα και το σουτ το οποίο ήταν κακό και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.

Στην επόμενη φάση ο Σλίβκα βρέθηκε εντός περιοχής έκανε και το σουτ, υπό πίεση, με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει και να κρατάει το 1-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Xουτεσιώτης, Μύγας (87' Σάκιτς), Βαλεριάνος, Ρομαό, Αντούνες, Κάνιας, Φαντιγκά (71' Μεντόσα), Λοβέρα, Άοσμαν (87' Ιωαννίδης), Ελευθεριάδης (63' Σεμπά), Μάντζης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (76' Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66' Μπεχαράνο), Ασκόβσκι (66' Μαρμεντίνι, 90+2' Πας), Μποάκιε (76' Μανούσος).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share